Με Βόλος – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/10)

10:20 - 24/10/2021

Πλούσιο είναι το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου, με μία σειρά από σπουδαία παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην ελληνική Superleague, ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Φάληρο, αλλά και το ματς πεντάδας ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ, ενώ στο εξωτερικό έχουμε μεγάλα ντέρμπι, όπως το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, το Μπαρτσελόνα ... Περισσότερα To άρθρο Με Βόλος – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/10) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με Βόλος – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/10)

Πλούσιο είναι το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου, με μία σειρά από σπουδαία παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην ελληνική Superleague, ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Φάληρο, αλλά και το ματς πεντάδας ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ, ενώ στο εξωτερικό έχουμε μεγάλα ντέρμπι, όπως το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, το Μπαρτσελόνα […] The post Με Βόλος – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/10) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Πούτιν έφτιαξε κέντρο εμπειρογνωμόνων για να ελέγχει τα βιβλία

Καίτη Γκρέυ: Οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις για την κατάσταση της υγείας της

Δορυφόρος της NASA καταγράφει την αφρικανική σκόνη πάνω από την Ελλάδα

Μάριος Αθανασίου: «Το να κάνω προεκλογικό αγώνα δεν θα ήταν σωστό»

Λωρίδα της Γάζας: «Ανέφικτη η εκκένωση της Ράφα» λέει ο διευθυντής του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού

Χρύσα Κατσαρίνη: Δεν έχω επαφές με τον Αρναούτογλου, δεν νομίζω ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί μου