Παναχαϊκή: Με Παναθηναϊκό στο Κύπελλο!

13:55 - 16/10/2019

Τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει η Παναχαϊκή στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς θα γίνει στις 29 - 30 ή 31 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με τον Παναθηναϊκό η Παναχαϊκή στο Κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός στην 5η φάση

Έγινε σήμερα (16/10) η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και στην οποία μπαίνουν πλέον οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όσες τερμάτισαν από την 6η έως την 13η θέση της βαθμολογίας την περσινή σεζόν. Οι πέντε πρώτες της σεζόν 2018-19 (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης) θα μπουν στη διοργάνωση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Με τη συμμετοχή και των ομάδων που την προηγούμενη σεζόν τερμάτισαν από την 6η έως την 13η θέση της Super League, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/10), η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Με την Παναχαϊκή κληρώθηκε να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, στη φάση των «22» του Κυπέλλου Ελλάδας.  Στην επόμενη φάση προκρίνονται 11 ομάδες που μαζί με τις πέντε πρώτες της Super League την προηγούμενη περίοδο (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης), θα διαμορφώσουν τη φάση των «16». Σε άλλα αξιόλογα ζευγάρια, η ΑΕΛ κοντράρεται με την Καλαμάτα, ο ΟΦΗ με την Καβάλα, ο Αστέρας Τρίπολης με τον Πλατανιά.  Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 29-30-31 Οκτώβρη και οι ρεβάνς στις 3-5/12. Τα ζευγάρια: Αιολ

Διαβάστε το στο novasports.gr

Με Παναχαϊκή στο Κύπελλο!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των «22» του Κυπέλλου Ελλάδας. Continue reading Με Παναχαϊκή στο Κύπελλο! at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός στο Κύπελλο - Ολα τα ζευγάρια

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός είναι το πιο... εμπορικό ζευγάρι που προέκυψε από την κλήρωση του Κυπέλλου την Τετάρτη (16/10).

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο - Όλα τα ζευγάρια

Με τη συμμετοχή και των ομάδων που πέρυσι τερμάτισαν από την 6η έως την 13η θέση της Super League 1 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των «22» του Κυπέλλου Ελλάδος.Από τη διαδικασία προέκυψαν 11 ζευγάρια και θα γίνουν διπλοί αγώνες. Μεταξύ άλλων, κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός με την Παναχαϊκή, ο ΟΦΗ με την Καβάλα, η Λάρισα με την Καλαμάτα και ο Πανιώνιος με τον Ολυμπιακό Βόλου.Ο νικητής του αγώνα Αιολικός-Νίκη Βόλου θα παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.Τα πρώτα ματς θα γίνουν 29-30-31 Οκτώβρη και οι ρεβάνς μέσα στον Δεκέμβριο.Τα ζευγάρια:Αιολικός/Νίκη Βόλου-Απόλλων Σμύρνης - Λαμία Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος Ιάλυσος - Παναιτωλικός Απόλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Η Παναχαϊκή στον δρόμο του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο

Κόντρα στην Παναχαϊκή κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η κλήρωση του οποίου έγινε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Η Παναχαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους