Κυριάκος Μητσοτάκης στο Γαλλικό Πρακτορείο: Πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη για το μεταναστευτικό – προσφυγικό

14:25 - 16/10/2019

Την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιλέγουν να μην επωμιστούν το βάρος που τους αναλογεί στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – προσφυγικού προβλήματος εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως η Ευρώπη δεν εκβιάζεται με […] The post Κυριάκος Μητσοτάκης στο Γαλλικό Πρακτορείο: Πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη για το μεταναστευτικό – προσφυγικό appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης στο AFP: Nα υπάρξουν συνέπειες για χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μητσοτάκης : Να υπάρξουν συνέπειες για τις χώρες που δεν είναι αλληλέγγυες στο Προσφυγικό

Μήνυμα προς τις χώρες της ΕΕ που επιλέγουν να μην επωμιστούν το βάρος που τους αναλογεί στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μητσοτάκης: Συνέπειες για τις χώρες που δε δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό

Την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιλέγουν να μην επωμιστούν το βάρος που τους αναλογεί στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος εκφράζει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP). Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως η Ευρώπη δεν εκβιάζεται με απειλές, αλλά παράλληλα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο ενός νέου μεταναστευτικού και προσφυγικού κύματος. Προσθέτει ότι η Ε.Ε. έχει υπάρξει «γενναιόδωρη» με την Τουρκία, όμως, σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, οι αφίξεις στα νησιά του Αιγαίου έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε πλέον η Ελλάδα να αντιμετωπίζει πολύ σο

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μήνυμα Μητσοτάκη μέσω AFP: Συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο Προσφυγικό

Καθώς η κυβέρνησή του συμπληρώνει 100 ημέρες, ο Πρωθυπουργός ετοιμάζεται να δώσει μια μάχη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Για αυτά τα δύο μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο The post Μήνυμα Μητσοτάκη μέσω AFP: Συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο Προσφυγικό appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μητσοτάκης: Συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό

«Θα γίνουμε η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης, η ισχυρή ανάκαμψη έχει ήδη αρχίσει», σημειώνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από την ορκωμοσία της κυβέρνησης. Εκφράζει την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιλέγουν να μην […] Το Άρθρο: Μητσοτάκης: Συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Μητσοτάκης στο AFP: Να υπάρξουν συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό-προσφυγικό

Την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιλέγουν να μην επωμιστούν το βάρος που τους αναλογεί στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού - προσφυγικού προβλήματος εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. The post Μητσοτάκης στο AFP: Να υπάρξουν συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό-προσφυγικό appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Να υπάρξουν συνέπειες στις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό

«Θα γίνουμε η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης, η ισχυρή ανάκαμψη έχει ήδη αρχίσει», σημειώνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών από την ορκωμοσία της κυβέρνησης. The post Κυρ. Μητσοτάκης: Να υπάρξουν συνέπειες στις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Μητσοτάκης: Συνέπειες για τις χώρες χωρίς αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό

Την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιλέγουν να μην επωμιστούν...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μητσοτάκης: Συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη για το μεταναστευτικό-προσφυγικό

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη στο μεταναστευτικό –… The post Μητσοτάκης: Συνέπειες για τις χώρες που δεν δείχνουν αλληλεγγύη για το μεταναστευτικό-προσφυγικό appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Θεσσαλονίκη: «Η άνοιξη ξεκινά από τους Αμπελόκηπους» – Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Ανθοέκθεσης (ΦΩΤΟ+Video)

ΠΑΣΟΚ: Η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει ο κ. Μητσοτάκης, δεν έχει καμία σχέση με την οδυνηρή πραγματικότητα των Ελλήνων πολιτών

Φθιώτιδα: Έπεσε τμήμα ψευδοροφής στο Λύκειο Δομοκού την ώρα του μαθήματος (φωτο)

“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη -Ερντογάν! Πότε θα γίνει

Τροχαίο με δύο μηχανές στη Βασιλίσσης Σοφίας

Νίσυρος: Αναστολή καθηκόντων για τον 50χρονο φύλακα μουσείου που κατήγγειλαν ότι έδειξε πορνογραφικό υλικό σε 10χρονο