Basketball Champions League: 2η καλύτερη ομάδα της 3ετίας η ΑΕΚ

14:36 - 16/10/2019

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε την βαθμολογία των ομάδων και των χωρών που έχουν πάρει μέρος στην διοργάνωση, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην 2η θέση στους συλλόγους και την Ελλάδα στην 4η στις χώρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Basketball Champions League: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την ΑΕΚ (video)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ την πρεμιέρα της στο Basketball Champions League. Η «Ένωση» συνέτριψε με 102-82 τη γαλλική Ορτέζ στο ΟΑΚΑ, για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου, δίνοντας ρεσιτάλ από τα 6.75 (15/31 τρίποντα). Μεγάλη εμφάνιση από τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους, ενώ άξιοι […] Το Άρθρο: Basketball Champions League: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την ΑΕΚ (video) εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

BCL: Η ΑΕΚ 2η καλύτερη ομάδα της τριετίας, 6ος ο ΠΑΟΚ

BCL: Δείτε την κατάταξη των ομάδων και των χωρών που συμμετέχουν στη διοργάνωση μετά την πρώτη τριετία της ύπαρξής της. The post BCL: Η ΑΕΚ 2η καλύτερη ομάδα της τριετίας, 6ος ο ΠΑΟΚ appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

BCL: Δεύτερη καλύτερη ομάδα της τριετίας η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Το Basketball Champions League ενημέρωσε τον κόσμο για το πώς προκύπτει η βαθμολογία των ομάδων και των χωρών της διοργάνωσης. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της τριετίας η ΑΕΚ, δέκατος ο ΠΑΟΚ!Αναλυτικά:Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (Club Ranking): Κάθε ομάδα συλλέγει βαθμούς ανάλογα με τα αποτελέσματά της στους αγώνες του  BCLΑυτοί οι πόντοι προστίθενται στη συνολική συγκομιδή της και καθορίζουν τη θέση της στο Club RankingTo Club Ranking θα κατατάσσει τις ομάδες που συμμετέχουν στο BCL και θα χρησιμοποιείται στην κατάταξη των ομάδων βάσει δυναμικότητας στις κληρώσεις της διοργάνωσης. Οι πόντοι συγκεντρώνονται σε μία τριετία θα λαμβάνονται υπόψιν ώστε να καθορίζεται η θέση κάθε ομάδας πριν την έναρ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)