Συγκλονίζει ασθενής με κορονοϊό: Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου

10:02 - 08/11/2021

Μαρτυρία ασθενούς με κορονοϊό στέλνει μήνυμα στους ανεμβολίαστους. Νέος, μόλις 39 ετών, χωρίς προβλήματα υγείας, επέλεξε να αναβάλει συνεχώς τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό, πιστεύοντας ότι δεν θα τον αγγίξει. Πλέον, αφού νόσησε στέλνει μετανιωμένος το πιο δυνατό μήνυμα στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας. Ο λόγος για τον κ. Θανάση Δρούγκα που μίλησε για την περιπέτειά του με τον ιό στο Mega και συγκλονίζει καθώς όπως λέει χωρίς περιστροφές «φοβήθηκε για την ζωή του». «Δέκα ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Να είναι καλά οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Δεν είχα εμβολιαστεί, ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι θα το κάνω κάποια στιγμή. Ο κορονοϊός ήρθε γρηγορότερα, δεν πρόλαβα να πάω. Τα πρ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά