«Κραυγή» από ανεμβολίαστο υγειονομικό: «Μας εξοντώνουν γιατί διαφωνούμε - Ξαφνικά είμαι ο δημόσιος κίνδυνος»!

20:54 - 09/11/2021

Περίπου 7.000 υγειονομικοί έχουν αποφασίσει να μην υπακούσουν στις εντολές της κυβέρνησης και να παραμείνουν ανεμβολίαστοι, παρόλο που έχασαν την εργασία τους, ανάμεσα τους και ο ορθοπεδικός Δημήτρης Αλβανός, ο οποίος υποστήριξε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η απάντηση του κράτους στην διαφωνία τους είναι η εξόντωση.  «Αν διαφωνώ με κάποιον, λύση είναι η εξόντωση; Η απαγόρευση, να κάνω το οτιδήποτε; Μας εξοντώνουν. 30 χρόνια ήμουν ο καλός και τώρα ξαφνικά είμαι ο δημόσιος κίνδυνος. Μόνο και μόνο επειδή διαφωνούμε και η τιμωρία είναι εξόντωση». Σύμφωνα με τον κ. Αλβανό, το εμβόλιο δεν έχει εξεταστεί επιτακτικά, καθώς «δεν έγιναν μελέτες τρίτης φάσης, όπως απαιτείται», με διάφορες ομάδες ασθε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις