Γη της Ελιάς – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Όταν ήρθε ο κορονοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο»
15:18 - 17/11/2021
Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός «Αλέξης» από τη Γη της Ελιάς, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το πώς […]
The post Γη της Ελιάς – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Όταν ήρθε ο κορονοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Σκουρλέτης – Γης της Ελιάς: «Όταν ήρθε ο κορονοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο»
Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός «Αλέξης» από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς»
To άρθρο Αλέξανδρος Σκουρλέτης – Γης της Ελιάς: «Όταν ήρθε ο κορονοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο, σφίξαμε τα δόντια…
Ο πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου και μίλησε για την μάχη του πατέρα του με...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο, σφίξαμε τα δόντια…
Διαβάστε το στο spoilersΑλέξανδρος Σκουρλέτης: "Όταν ήρθε ο κορωνοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο"
"Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr