Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής

20:40 - 28/11/2021

Κινητοποίηση στις Αρχές νωρίς το βράδυ της Κυριακής… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα – η ηλικία της είναι μεταξύ 58 έως 60 ετών – βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Λάρισα. Στον τόπο του συμβάντος αυτήν την ώρα βρίσκεται η Αστυνομία, όπως επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάρισα: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής – Στο αποκλεισμένο σημείο αστυνομικοί

Συναγερμός στη Λάρισα για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης… Κινητοποίηση στις Αρχές νωρίς το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του larissanet.gr, γυναίκα – ηλικίας 58 έως 60 ετών – βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Λάρισα. Στον ... Περισσότερα To άρθρο Λάρισα: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής – Στο αποκλεισμένο σημείο αστυνομικοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής στις Αστυνομικές Αρχές της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα...

Διαβάστε το στο Zougla

Λάρισα: Βρέθηκε γυναίκα νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής

Κινητοποίηση στις Αρχές νωρίς το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του larissanet.gr, γυναίκα – ηλικίας 58 έως 60 ετών – βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Λάρισα. Στον τόπο του συμβάντος αυτήν την ώρα βρίσκεται η Αστυνομία, όπως επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής στις Αστυνομικές Αρχές της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα – η ηλικία της είναι μεταξύ 58 έως 60 ετών – βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται η Αστυνομία, όπως επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για το περιστατικό. Πηγή: larissanet.gr The post Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Λάρισα: Νεκρή γυναίκα σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής

Νεκρή βρέθηκε μία γυναίκα σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής στη Λάρισα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το larissanet.gr, γυναίκα... The post Λάρισα: Νεκρή γυναίκα σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ trikalavoice.gr

Ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

“Γεια σου κούκλε… Μάνη εδώ”!!!…

Σπουδαίος Αβραμόπουλος! Δάκρυσαν και τα Μετέωρα…

Απεβίωσε ο Χρυσόστομος Κοκώνης

Έρχεται!… Στο Ελιά LOFT την Κυριακή του Πάσχα ο Πάνος Κιάμος

Κλείνει επαρχιακός δρόμος των Τρικάλων αύριο το πρωί