Με αυτές τις ποινές κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα

22:26 - 28/11/2021

Αυτά προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας για τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στην Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.  Στα τελευταία λεπτά του ΠΑΟΚ – Άρης οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν πυρσούς στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από εκείνο το σημείο οι παίκτες των δύο ομάδων. Δευτερόλεπτα αργότερα, δεκάδες οπαδοί της Θύρας 4 μπήκαν στο […] The post Με αυτές τις ποινές κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα

Στο εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγούνται οι τέσσερις συλληφθέντες για τα χθεσινά (28/11) επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, Το άρθρο Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα

Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα 29/11/2021 Στο εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγούνται οι τέσσερις συλληφθέντες για τα χθεσινά (28/11) επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη και να ολοκληρωθεί ύστερα από 40 λεπτά. Πρόκειται για τρεις Έλληνες κι έναν Σέρβο υπήκοο, ηλικίας 21 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία στους αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων και φωτοβολίδων. Τα ε

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί του «Δικεφάλου» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας αντικείμενα, φωτοβολίδες και πυρσούς, ενώ επιτέθηκαν κατά αστυνομικών των ΜΑΤ, που έσπευσαν να τους αναχαιτίσουν.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Χατζηνικολάου: «Με πίστη και συγκέντρωση για την πρόκριση »

ΠΑΕ Καλαμάτα για αφρικανική σκόνη: “Άσπρη θύελλα σήμερα στο γήπεδο της Μαύρης Θύελλας”

Πόλο: Ήττα στο Παπαστράτειο εν αναμονή των πλέι άουτ

Παρί Σεν Ζερμέν: Θα ψάξει το κόλπο γκρόσο με Γιαμάλ

Γεμάτος ακριβά ρολόγια έφυγε ο Κλάτενμπεργκ από την Ελλάδα

Χωρίς Έλληνα διαιτητή το Euro 2024