Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια σε πολυκατοικία στην Καλαμαριά

09:10 - 06/12/2021

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από δύο γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, στην είσοδο πολυκατοικίας, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα γκαζάκια εξερράγη προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές, ενώ δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει. Υπολείμματα του μηχανισμού περισυνελέγησαν και εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση. Έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια σε πολυκατοικία στην Καλαμαριά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκρηξη από γκαζάκι στην είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Έκρηξη από γκαζάκι σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/12) στην είσοδο πολυκατοικίας, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη. Τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από δύο γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι. Ένα από τα γκαζάκια εξερράγη προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές, ενώ δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει. Υπολείμματα του μηχανισμού περισυνελέγησαν και εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση. Έρευνες για την έκρηξη διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στην Καλαμαριά

Εξερράγη ένα από τα γκαζάκια, με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές. Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από δύο γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, στην είσοδο πολυκατοικίας, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ένα από τα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις... The post Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πλάκωσαν στο ξύλο τον Sin Boy σε κομμωτήριο την ώρα που έκανε live μετάδοση

Βαλτιμόρη: Ακόμα και στα 4 δισ. ευρώ το κόστος των συνεπειών του ναυαγίου του Dali – «Αδιανόητο» το έργο ανοικοδόμησης

Η ώρα της απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η ετυμηγορία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Εταιρείες Διαχείρισης: Σε λειτουργία μπαίνει την 1η Απριλίου η πλατφόρμα e-servicing

Ζέστη και λιακάδα σε όλη τη χώρα σήμερα

Survivor 2024: Αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα