Ο Λοβέρδος «ψηφίζει» Ανδρουλάκη - Ολόκληρη η δήλωση του

16:04 - 07/12/2021

Τη στήριξή του στο Νίκο Ανδρουλάκη για το β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε και επισήμως ο Ανδρέας Λοβέρδος. Η δήλωση Λοβέρδου

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Α.Λοβέρδος: Στηρίζει Ν.Ανδρουλάκη στον β’ γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε επίσημα την στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη για το β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ «Δηλώνω ότι αυτονόητα σέβομαι την πλειοψηφία της 5ης Δεκεμβρίου και πως στις εκλογές της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την επισήμανση ότι έως την ανακοίνωση της παρούσας δήλωσης δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία μαζί του» τονίζει  στη δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος. Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου έχει ως εξής: Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου σε όσους δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την πολύω

Διαβάστε το στο pronews.gr

Λοβέρδος: Ψηφίζει Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο -Ολόκληρη η ανακοίνωσή του

ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ -Η ανακοίνωση του υποψηφίου που βγήκε τρίτος στον πρώτο γύρο Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου σε όσους δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την πολύωρη αναμονή στις ουρές κι έτσι δεν […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Λοβέρδος: «Θα ψηφίσω τον Ανδρουλάκη»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Λοβέρδος: Θα ψηφίσω Νίκο Ανδρουλάκη - Βολές σε Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Λοβέρδος, «ο ένας από τους υποψηφίους έχει δοκιμαστεί και οι ελπίδες που γεννά το εγχείρημά του είναι συνεπώς περιορισμένες. Ο έτερος υποψήφιος δεν είναι βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται». Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου: Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου σε όσους δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την πολύωρη αναμονή στις ουρές κι έτσι δεν ψήφισαν, με ευθύνη εκείνων που δεν ήθελαν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια