Οικονόμου σε ΣΚΑΪ: Εδώ είμαστε να συζητήσουμε τυχόν νέα μέτρα που θα προτείνει η επιτροπή

09:58 - 18/01/2022

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι αυτή τη φάση ισχύουν τα πρόστιμα και τα μέτρα που είναι γνωστά και δεν έχουν γίνει συζητήσεις για κάτι παραπάνω. Αύριο οι αποφάσεις για τυχόν χαλάρωση των μέτρων στην εστίαση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οικονόμου σε ΣΚΑΪ: Εδώ είμαστε να συζητήσουμε τυχόν νέα μέτρα που θα προτείνει η επιτροπή – Το ’23 οι εκλογές

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Οικονόμου: Είμαστε εδώ να συζητήσουμε τυχόν νέα μέτρα που θα προτείνει η επιτροπή – Αύριο οι αποφάσεις για την εστίαση

Για τις αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας που θα ανακοινωθούν αύριο, Τετάρτη (18/1) αλλά και τα όσα ακούγονται για χαλάρωση των μέτρων στην εστίαση μίλησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επαναφοράς της μουσικής στην εστίαση και χαλάρωσης του ωραρίου λειτουργίας ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Τρίτη (18/1) σημείωσε πως «η επιτροπή θα σταθμίσει τα μεγέθη της πανδημίας και θα κρίνει αν χρειάζεται παράταση των μέτρων». Θα επιβληθούν νέοι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών; Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο να επιβολής νέων περιορισμών στους αν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οικονόμου σε ΣΚΑΪ: Εδώ είμαστε να συζητήσουμε τυχόν νέα μέτρα που θα προτείνει η επιτροπή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι αυτή τη φάση ισχύουν τα πρόστιμα και τα μέτρα που είναι γνωστά και δεν έχουν γίνει συζητήσεις για κάτι παραπάνω. Αύριο οι αποφάσεις για τυχόν χαλάρωση των μέτρων στην εστίαση. Στις αυριανές αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την […] The post Οικονόμου σε ΣΚΑΪ: Εδώ είμαστε να συζητήσουμε τυχόν νέα μέτρα που θα προτείνει η επιτροπή appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Το Τενεσί αποφασίζει οι εκπαιδευτικοί να φέρουν οπλισμό

Τοπίο στην ομίχλη η Αθήνα - Φεύγει η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι και μετά - Πού θα βρέξει

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Ποια γιορτή είναι σήμερα

Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας , βαθμιαία θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.

Στη Βουλή το προεκλογικό «ντιμπέιτ» των αρχηγών μετά την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση - Οι ζυμώσεις στη γαλάζια παράταξη