Υπόθεση βιασμού Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 24χρονης- Καταγγελίες από δύο ακόμη γυναίκες
11:24 - 19/01/2022
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και όσα έχουν συλλέξει από DNA οι…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Διεθνές κύκλωμα πίσω από το βιασμό της 24χρονης» λέει ο Διαλυνάς
«Υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο - Υπάρχουν διάφοροι "ψαράδες" που "ψαρεύουν" κοριτσάκια» ανέφερε ο νομικός που στηρίζει την 24χρονη - Το «ευχαριστώ» της Γεωργίας Μπίκα για τη συμπαράσταση
Διαβάστε το στο Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα ύστερα από την καταγγελία της 24χρονης για επίθεση από δικηγόρο
Νέα εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, η έρευνα στρέφεται εναντίον του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου που συνόδευσε τον 27χρονο κατηγορούμενο για την κακοποίηση της κοπέλας στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ανέφερε η ίδια στην πρώτη συνέντευξη συνέντευξη που παραχώρησε. Μεταξύ άλλων, η Γεωργία δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο δικηγόρο όσο εκείνη βρισκόταν στο Τμήμα. «Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες, ότι ξέρει πράγματα και να το αφήσω γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέω. Προσπαθούσε με τα λόγια του να με κάνει πίσω. Κι εγώ ήμουνα μόνη μου φυσικά και στην κατάσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΥπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες – σοκ με τους μώλωπες της 24χρονης Γεωργίας μετά τον εφιάλτη
Φωτογραφίες – ντοκουμέντα μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα φέρνει στο φως
To άρθρο Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες – σοκ με τους μώλωπες της 24χρονης Γεωργίας μετά τον εφιάλτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr