Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Νέο μήνυμα της 24χρονης πριν τη νέα της κατάθεση – Παλεύω όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες τις γυναίκες

07:54 - 21/01/2022

Τόνισε πως παραμένει σε κατάσταση σοκ

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η δήλωση της 24χρονης Γεωργίας πριν τη νέα κατάθεση – «Να βρω το δίκιο μου»

Σε σύντομες δηλώσεις προχώρησε η 24χρονη Γεωργία, η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πριν καταθέσει στα δικαστήρια της πόλης. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ», τόνισε η νεαρή κοπέλα, η οποία έχει συγκινήσει με το θάρρος της. Σε ερώτηση τι περιμένει από τη δικαιοσύνη απάντησε: «Να βρω το δίκιο μου». Σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης θα αναβιώσουν οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 24χρονη Γεωργία την παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου, καθώς η κοπέλα αναμένεται να καταθέσει ξανά για την υπόθεση του βιασμού της, συνοδευόμενη, αυτή τη φορά, από ψυχολόγο.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Υπόθεση 24χρονης: «Παλεύω όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες τις γυναίκες»

Σοκαρισμένη παραμένει η 24χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, καθώς αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση σήμερα για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, αλλά και για όσα είναι εις θέση να θυμηθεί, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, οι οποίες και ερευνώνται, για το ότι είχε ναρκωθεί. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα της 24χρονης ενόψει της κατάθεσής της – «Παλεύω όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες τις γυναίκες»

Παραμένει σε σοκ η κοπέλα

Διαβάστε το στο news.gr

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη - Η νέα κατάθεση της 24χρονης και το μήνυμά της: «Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες να μιλήσουν»

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη - Η νέα κατάθεση της 24χρονης και το μήνυμά της: «Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες να μιλήσουν» 21/01/2022 Μία ακόμη συμπληρωματική κατάθεση, την τρίτη κατά σειρά, έδωσε το πρωί στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης η 24χρονη Γεωργία, η οποία προ ημερών κατήγγειλε βιασμό σε βάρος της την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της πόλης. Η κατάθεση διήρκεσε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά κι η νεαρή κοπέλα, αποχωρώντας μαζί με τον δικηγόρο της, Θανάση Ζιώγα, αρκέστηκε να πει: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη. Συνεχίζουμε τον αγώνα». Ερωτηθείσα αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε άλλες κοπέλες που πιθανώς έχουν βιώσει ανάλογες τραυματικές εμπειρίες, απάντη

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Aυστραλία: Καρχαρίας δάγκωσε 16χρονο που τον έπιασε και προσπάθησε να τον φωτογραφήσει

Βασίλης Καλλίδης: “Όταν πάω κάπου, το συνδυάζω με μέρη που έχει κάνει βίντεο κλιπ η Μαντόνα”

Πιερρακάκης: Βράβευσε καθηγητές που έσωσαν τη ζωή μαθητών

Ο Νατσιός δικαιολογεί τον βουλευτή του Παπαδόπουλο για τα “χαστούκια”: “Παρεξηγήθηκε, έχει πηγαίο αυθορμητισμό”

Zαχάρω Ηλείας: Φωτιά καίει σε δασική έκταση κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Κατερίνη: Bαν 'καρφώθηκε' σε τζαμαρία καταστήματος - Η τρελή πορεία του οχήματος