Κατέρρευσε το στέγαστρο της Λεωφόρου – Σοβαρές ζημιές απ’ τον χιονιά

15:26 - 25/01/2022

Μεγάλη είναι τελικά η ζημιά στο στέγαστρο του «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να προβαίνει άμεσα σε ενέργειες να φτιαχτεί, για να μην τεθεί θέμα αλλαγής έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ζημιά που υπέστη το στέγαστρο στην πλευρά των επισήμων του «Απόστολος Νικολαΐδης» από το πολύ χιόνι που έπεσε χθες βράδυ, με αποτέλεσμα να «καθίσει», είναι τελικά μεγαλύτερη του […] The post Κατέρρευσε το στέγαστρο της Λεωφόρου – Σοβαρές ζημιές απ’ τον χιονιά appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η κατάρρευση του στεγάστρου της Λεωφόρου από ψηλά

Δείτε εικόνες από drone με τις σοβαρές ζημιές στη Λεωφόρο από την κατάρρευση του στεγάστρου. Continue reading Η κατάρρευση του στεγάστρου της Λεωφόρου από ψηλά at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Κατέρρευσε στο στέγαστρο των επισήμων στο γήπεδο της Λεωφόρου - Φωτογραφίες

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» και η έντονη χιονόπτωση προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο ένα σκέπαστρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», στο οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός.Μεγάλη και σοβαρή ζημιά προκλήθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, «Απόστολος Νικολαΐδης», μετά την πυκνή χιονόπτωση που προκλήθηκε από την κακοκαιρία «Ελπίδα». Η χιονόπτωση που «σκέπασε» τα πάντα από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/01) στο λεκανοπέδιο της Αττικής δημιούργησε σοβαρές ζημιές στο ένα σκέπαστρο του γηπέδου που βρίσκεται πάνω από τη θύρα των επισήμων. Επειδή το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τεθεί θέμα αλλαγής έδρας στον σαββατιάτικο (29/01) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ή να μείνει κλειστή η

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάς

Κρούση της Γιουνάιτεντ στην Μπόκα Τζούνιορς για 18χρονο ταλέντο

Τζόκοβιτς: Βλέπει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final-4

Το μήνυμα της Εθνικής με την αρχηγική ομιλία Μπακασέτα: «Είμαστε Έλληνες και δεν τα παρατάμε ποτέ» (vid)

Το βίντεο της ΑΕΚ απ’ την πρωινή προπόνηση και η… καλημέρα στα ελληνικά του Πινέδα (VID)

Ντέμης: «Θα ήθελα συμπαίκτη τον Μάνταλο…» (VID)