Κατερίνα Παπακώστα: Πρόστιμα στους εγκλωβισμένους οδηγούς που δεν έχουν αλυσίδες-Ασύλληπτη δήλωση από τη βουλευτή της ΝΔ

15:40 - 25/01/2022

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το trikalavoice.gr, την ώρα που ακόμη παρέμεναν εκατοντάδες οχήματα και οι οδηγοί τους εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο «Ζυγό FM 100» και στον Κώστα Αργυρούση, σε μια ατυχή-προσπάθεια να μιλήσει για την ατομική ευθύνη του καθενός είπε επί λέξει να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανασκευάζει η Κατερίνα Παπακώστα: «Δεν αναφέρθηκα στους εγκλωβισμένους οδηγούς, μίλησα για το μέλλον»

Η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε με διευκρινιστική δήλωση πως δεν μίλησε για τους εγκλωβισμένους οδηγούς, αλλά για πρόστιμο στο μέλλον και κατόπιν ειδικής εκπαίδευσης.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Παπακώστα: «Δεν αναφέρθηκα στους εγκλωβισμένους οδηγούς» – Τι διευκρινίζει για τη δήλωση περί προστίμων

«Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα, πως ΜΜΕ των Τρικάλων απομόνωσε μία φράση μου διάρκειας δέκα δευτερολέπτων, από συνέντευξη μου συνολικής διάρκειας δεκαπέντε λεπτών, που παραχώρησα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ, σχετικά με τη σφοδρή κακοκαιρία «ΕΛΠΙΣ» που έπληξε την Αττική το τελευταίο εικοσιτετράωρο και την προώθησε σε πλείστα ΜΜΕ»,... The post Κατερίνα Παπακώστα: «Δεν αναφέρθηκα στους εγκλωβισμένους οδηγούς» – Τι διευκρινίζει για τη δήλωση περί προστίμων appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κακοκαιρία Ελπίς: "Πρόστιμο στους οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες στην Αττική Οδό" πρότεινε η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα

"Να βγουν ορδές τροχονόμων και να κάνουν ελέγχους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας