«Θετικός στον κορονοϊό ο Μπακασέτας»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον COVID19 o Ευκλείδης Τσακαλώτος
Παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα - Η ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Διαβάστε το στο Θετικός στον κορονοϊό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως ενημερώνει ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media. «Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα», γράφει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος, ως γνωστόν, προσθέτει πινελιές χιούμορ σε πολλά post του. Έτσι και εδώ: «Τα κακά νέα είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Μητσοτάκη», στη Βουλή, συμπληρώνει στην παραπάνω φράση. Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τσακαλώτου: «Δυστυχώς σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στον COVID19 και έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για καραντίνα. Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα. Τα κακά νέα είναι ότι θα χ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετικός στον κορωνοϊό o Ευκλείδης Τσακαλώτος
Θετικός στον COVID19, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Διαβάστε το στο thebest.grΘετικός στον κορονοϊό ο Τσακαλώτος
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε μιλήσει στη Βουλή το Σάββατο, είναι τριπλά εμβολιασμένος και παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα
The post Θετικός στον κορονοϊό ο Τσακαλώτος appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΘετικός στον κορονοϊό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Διαβάστε το στο mononews.grΘετικός στον κορονοϊό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα καλά νέα ότι είναι τριπλά εμβολιασμένος έχει ελαφρά συμπτώματα. Επίσης με χιούμορ τόνισε ότι τα καλά νέα θα χάσει τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Χρήστου Σταϊκούρα. Αναλυτικά η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘετικός στον κορωνοϊό o Ευκλείδης Τσακαλώτος
Παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματαΘετικός στον COVID19, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Χθες, συμμετείχε κανονικά στην κοινοβουλευτική διαδικασία για την πρόταση μομφής.Όπως εξηγεί σε ανάρτηση του, επέστρεψε αμέσως σπίτι του, όπου και θα [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΤσακαλώτος: Θετικός στον κορωνοϊό – H αναρτησή του
Τσακαλώτος: «Δυστυχώς σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στον COVID19 και έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για καραντίνα».
Διαβάστε το στο pagenews.gr