Αντετοκούνμπο: «Όταν είπε το όνομα μου ο Ντέιβιντ Στερν, άλλαξε η ζωή μου» (vids)

07:23 - 02/01/2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απώλεια του Ντέιβιντ Στερν και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα λόγια, ενθυμούμενος την ημέρα που άκουσε το όνομα του στο ντραφτ από τον πρώην κομισάριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Όταν ο Στερν είπε το όνομά μου, η ζωή μου άλλαξε» (vid)

Την θλίψη του για την απώλεια του Ντέιβιντ Στερν εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και θυμήθηκε την βραδιά του draft 2013.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιάννης για Στερν: «Είπε το όνομά μου και άλλαξε η ζωή μου» [video]

Lamianow.gr Γιάννης για Στερν: «Είπε το όνομά μου και άλλαξε η ζωή μου» [video] O Έλληνας άσος του Μιλγουόκι ρωτήθηκε για την απώλεια του πρώην κομισάριου του ΝΒΑ  και είπε: «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Ντέβιντ Στερν. Σήμαινε τόσα πολλά για το ΝΒΑ, το έκανε παγκόσμιο, έδωσε ευκαιρίες σε μένα, στον Κούκοτς, στον Γκασόλ, σε αρκετούς παίκτες απ’ όλο τον κόσμο. Όταν είπε το όνομά μου, άλλαξε η […] Γιάννης για Στερν: «Είπε το όνομά μου και άλλαξε η ζωή μου» [video] Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Αντετοκούνμπο: «Μόλις ο Ντέιβιντ Στερν είπε το όνομά μου, μου άλλαξε τη ζωή» (vid)

Ο Ντέιβιντ Στερν ήταν ένας από τους πρώτους που πρόφερε σωστά το όνομά του. «Αντετοκούνμπο»! Εκεί ξεκίνησαν όλα. Στη διαδικασία του Draft το 2013, του τελευταίου με τον  Στερν στο ρόλο του εμβληματικού κομισάριου.  The post Αντετοκούνμπο: «Μόλις ο Ντέιβιντ Στερν είπε το όνομά μου, μου άλλαξε τη ζωή» (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Giannis: «Είπε το όνομά μου και άλλαξε η ζωή μου»

Για την γνωριμία του με τον Ντέιβιντ Στερν και την απώλειά του, χθες σε ηλικία 77 ετών, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να πω τα συλλυπητήριά μου στους δικούς του ανθρώπους γιατί ξέρω τι είναι να χάνεις τον ηγέτη της οικογένειάς σου. The post Giannis: «Είπε το όνομά μου και άλλαξε η ζωή μου» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης για Στερν: «Είπε το όνομά μου και άλλαξε η ζωή μου»

Ήταν το 2013, όταν ο Ντέιβιντ Στερν ανακοίνωνε ότι στο Νο.15 του draft οι Μπακς επέλεξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.Ο Έλληνας άσος του Μιλγουόκι ρωτήθηκε για την απώλεια του πρώην κομισάριου του ΝΒΑ  και είπε: «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Ντέβιντ Στερν. Σήμαινε τόσα πολλά για το ΝΒΑ, το έκανε παγκόσμιο, έδωσε ευκαιρίες σε μένα, στον Κούκοτς, στον Γκασόλ, σε αρκετούς παίκτες απ’ όλο τον κόσμο. Όταν είπε το όνομά μου, άλλαξε η ζωή μου. Άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Μιλήσαμε λίγο μετά, ήξερε από πού είμαι, την ιστορία μου». Ας θυμηθούμε εκείνη τη στιγμή:Δείτε και τις δηλώσεις του  Γιάννη.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αντετοκούνμπο για τον θάνατο του Στερν: Είπε το όνομά μου και άλλαξε η ζωή μου - ΒΙΝΤΕΟ

Το 2013 ο Ντέιβιντ Στερν ανακοίνωσε ότι στο Νο.15 του draft οι Μπακς επέλεξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Ντέβιντ Στερν. Σήμαινε τόσα πολλά για το ΝΒΑ, το έκανε παγκόσμιο, έδωσε ευκαιρίες σε μένα, στον Κούκοτς, στον Γκασόλ, σε αρκετούς παίκτες απ’ όλο τον κόσμο. Όταν είπε το όνομά μου, άλλαξε η ζωή μου. Άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Μιλήσαμε λίγο μετά, ήξερε από πού είμαι, την ιστορία μου» δήλωσε ο Greek Freak για τον θάνατο του πρώην κομισάριου του ΝΒΑ. Milwaukee Bucks ✔@Bucks "Once he said my name, my life changed."@Giannis_An34 on @NBA Commissioner David Stern: 851 6:39 π.μ. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)

Η «ζωγραφιά» του Χόλσγκροουβ με την οποία η Εστορίλ άλωσε το «Ντραγκάο» (vid)