EastMed : Οργισμένη αντίδραση της Τουρκία για την υπογραφή του EastMed

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργισμένη αντίδραση της Τουρκίας για την υπογραφή του East Med

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βρίζει και απειλεί η Τουρκία για την υπογραφή του αγωγού

Τον οξύτατο εκνευρισμό της στα σχέδια Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed δεν μπόρεσε να κρύψει η Αγκυρα λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας από τους ηγέτες των τριών χωρών.

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Θα αποτύχει»: Οργισμένη αντίδραση από την Τουρκία για τον EastMed

Αντιδρώντας στην υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMed, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι δήλωσε σήμερα ότι κάθε σχέδιο που αγνοεί τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων για τους φυσικούς πόρους στην ανατολική Μεσόγειο θα αποτύχει. «Ο πιο οικονομικός και ασφαλής δρόμος για την αξιοποίηση των φυσικών πόρων… Read more » The post «Θα αποτύχει»: Οργισμένη αντίδραση από την Τουρκία για τον EastMed appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

EastMed: Άμεση αντίδραση της Τουρκίας για την υπογραφή της συμφωνίας- «Θα αποτύχει»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Τουρκίας, λίγη ώρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας της EastMed, από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, Χαμί Ακσόι. The post EastMed: Άμεση αντίδραση της Τουρκίας για την υπογραφή της συμφωνίας- «Θα αποτύχει» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Θα αποτύχει»: Οργισμένη αντίδραση από την Τουρκία για τον EastMed

Αντιδρώντας στην υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMed, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι δήλωσε σήμερα ότι κάθε σχέδιο που αγνοεί τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων για τους φυσικούς πόρους στην ανατολική Μεσόγειο θα αποτύχει. «Ο πιο οικονομικός και ασφαλής δρόμος για... The post «Θα αποτύχει»: Οργισμένη αντίδραση από την Τουρκία για τον EastMed appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

H αντίδραση της Τουρκίας για την υπογραφή του East Med

Τον έντονο εκνευρισμό της Τουρκίας προκάλεσε η υπογραφή του East Med στα σχέδια Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ με τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας από τους ηγέτες των τριών χωρών. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, Ακίμ Ακσόι, έκανε λόγο για «μάταιες κινήσεις στην περιοχή για να αποκλείσουν […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

«Θα αποτύχει»: Η οργισμένη αντίδραση τηςΤουρκίας για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας του EastMed

Αντιδρώντας στην υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMed, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι δήλωσε, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, ότι κάθε σχέδιο που αγνοεί τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων για τους φυσικούς πόρους στην ανατολική Μεσόγειο θα αποτύχει. «Ο πιο οικονομικός και ασφαλής δρόμος για την […]

Διαβάστε το στο

Η πρώτη αντίδραση της Άγκυρας μετά την υπογραφή του EastMed

Σταθερά σε υψηλούς τόνους παραμένει η Τουρκία με το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας να εκφράζει την αντίδρασή του στην υπογραφή της συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMed μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Πάει για το «μπαμ» με Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου – «Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές»

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία σε 43χρονο που ξυλοκόπησε την 37χρονη σύζυγο

Έως και 10.000 ευρώ θα λάβουν οι μη μισθωτές μητέρες

O Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδάει τον «Προσκυνητή» σε πανεπιστήμιο Columbia

Συγκλονιστική στιγμή: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του! (vid)

Κρήτη: Βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου σε σχολείο – Συμμαθητές βιντεοσκοπούσαν αντί να βοηθήσουν