Έγραψε ιστορία ο Βασίλης Σπανούλης: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Euroleague

00:01 - 03/01/2020

Ο Βασίλης Σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague.Πρώτος σκόρερ στη ιστορία της Euroleague ο σπουδαίος Βασίλης Σπανούλης και σίγουρα είναι μια μεγάλη βραδιά για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρασε στο πάνθεον της Euroleague. Όμως η ομάδα του γνώρισε ακόμη μία εντός έδρας ήττα και κινδυνεύει με αποκλεισμό από την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με ένα τρίποντο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του παιχνιδιού ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, και φθάνοντας, συνολικά, τους 4.157 πόντους έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euro

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Σπανούλης έγραψε ιστορία ! Εγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague

Εγραψε ιστορία ο Kill Bill – Ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο Στα 37 του χρόνια ο Βασίλης Σπανούλης δεν συνεχίζει απλά να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Euroleague αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς για την κορυφαία διοργάνωση με τα επιτεύγματα του. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα ιστορίας, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην […] The post Ο Σπανούλης έγραψε ιστορία ! Εγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

O Βασίλης Σπανούλης έγραψε ξανά ιστορία! Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλη η μπασκετική Ευρώπη υποκλίνεται στο μεγαλείο του Βασίλη Σπανούλη που είναι πλέον και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague. O αρχηγός του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (ήττα με 87-96), ενώ είναι ακόμα πρώτος σε ασίστ και άλλες στατιστικές κατηγορίες στη διοργάνωση. Ο Σπανούλης με τους 14 πόντους […] The post O Βασίλης Σπανούλης έγραψε ξανά ιστορία! Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

«Βασιλιάς» της Ευρώπης ο Σπανούλης: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία, τη νύχτα της 2ας Ιανουαρίου 2020! Στον αγώνα Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ, για την 17η αγωνιστική της Euroleague, ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειαζόταν 10 πόντους για να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της Euroleague. Μετρούσε 9 […] «Βασιλιάς» της Ευρώπης ο Σπανούλης: Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Βασίλης Σπανούλης: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague (+video)

Ο Βασίλης Σπανούλης προσπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague. Πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε, ο Βασίλης Σπανούλης ήθελε 10 πόντους για να προσπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και να ανέβει στην πρώτη θέση με τον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στην […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Η στιγμή που ο Σπανούλης έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα