Κυρ. Μητσοτάκης: Πρόθεσή μου η εισφορά αλληλεγγύης το 2023 να αποτελεί παρελθόν – Σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου – Χωρίς αναστολή οι ποινές για αθλητική βία
21:26 - 11/02/2022
Στοχευμένα μέτρα στήριξης των πολιτών και όχι οριζόντια, για όσο διαρκεί η αναταραχή στην αγορά ενέργειας προαναγγέλλει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κυρ. Μητσοτάκης: Πρόθεσή μου η εισφορά αλληλεγγύης το 2023 να αποτελεί παρελθόν – Σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου – Χωρίς αναστολή οι ποινές για αθλητική βία
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ. Μητσοτάκης: Πρόθεσή μου η εισφορά αλληλεγγύης το 2023 να αποτελεί παρελθόν – Δεν υπάρχουν «λεφτόδεντρα» -Κανένα μέτρο χωρίς μέτρημα
Την πρόθεσή του η εισφορά αλληλεγγύης το 2023 να αποτελεί παρελθόν για όλους τους πολίτες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Παράλληλα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό “Σκάι”, τόνισε ότι από την 1η Μαΐου θα υπάρχει σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού. “Δεν μπορώ να σας πω πόση…Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι πολύ μεγαλύτερη από […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr