Η προϊστορία του ντέρμπι, Άρης-ΠΑΟΚ, από το 1928!

11:18 - 04/01/2020

Η σελίδα Aris Retro 1914 καταγράφει τον απολογισμό του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ως γηπεδούχος. Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)! Αναλυτικά το ποστάρισμα: Σε σύνολο 104 αγώνων (με γηπεδούχο τον Άρη) η προϊστορία με τον ΠΑΟΚ ξεκινάει από το 1928. Ο απολογισμός είναι 45 νίκες, 33 […] The post Η προϊστορία του ντέρμπι, Άρης-ΠΑΟΚ, από το 1928! appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι ενδεκάδες του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Άρης και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 17η αγωνιστική της Super League, που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι συνθέσεις: Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγε, Λάρσον. Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Πέλκας, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Σφιντέρσκι.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αποδοκιμασίες για τους διαιτητές του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ!

Περίπου δύο ώρες πριν από την πρώτη σέντρα του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ ο Τάσος Παπαπέτρου και οι συνεργάτες του (Πετρόπουλος, Απτοσόγλου, Τσαμούρης) βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» για την... πρώτη βόλτα. Οι οπαδοί του Άρη που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου τους αποδοκίμασαν έντονα!

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Η Άρσεναλ έκανε… φύλλο και φτερό την Τσέλσι

Ναύαρχος Βότσης: Διπλό στα Λαγυνά και παραμονή στη National League 2!

Νάπολι: Περιμένει στη… γωνία για Πιόλι

Λος Άντζελες FC, η νέα ομάδα του Ολιβιέ Ζιρού

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91: Έκλεψε το πλεονέκτημα

Πινέδα: “Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς με τον Άρη, στο πρώτο μέρος δεν τα πήγαμε καλά”