Έντουαρντ Στεργίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Ο φόβος εξαπλώνεται σε κάθε γωνία, νιώθω ανήμπορος»
11:00 - 01/03/2022
Ο Έντουαρντ Στεργίου κατάγεται από την Ουκρανία και τις τελευταίες έξι μέρες βλέπει την πατρίδα του
To άρθρο Έντουαρντ Στεργίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Ο φόβος εξαπλώνεται σε κάθε γωνία, νιώθω ανήμπορος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έντουαρντ Στεργίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Ο φόβος εξαπλώνεται σε κάθε γωνία - Νιώθω ανήμπορος (Βίντεο)
Ο Έντουαρντ Στεργίου που κατάγεται από την Ουκρανία αναφέρθηκε στην εισβολή από την Ρωσία στην χώρα του - «Υπάρχουν περίπου 5000 νεκροί Ρώσοι στην Ουκρανία και στη Ρωσία, οι άνθρωποι δε γνωρίζουν τίποτα».
Διαβάστε το στο Όλεγκ Προτάσοφ για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Αν χρειαστεί θα βρω κι εγώ όπλο
Απέφυγε να πει το όνομα του Βλάντιμιρ Πούτιν και τόνισε πως ο οι συμπατριώτες του νιώθουν μίσος για τους Ρώσους, επειδή “δεν έχουν δύναμη να πολεμήσουν τον δικτάτορα τους”.
Διαβάστε το στο Έντουαρντ Στεργίου για τον πόλεμο στην στη γενέτειρα του στην Ουκρανία: «Νιώθω ανήμπορος»
Ο πρώην παίκτης του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος κατάγεται από την Ουκρανία και τις τελευταίες έξι μέρες βλέπει την πατρίδα του να βρίσκεται σε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΈντουαρντ Στεργίου: «Είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου στην Ουκρανία – Ο φόβος εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά»
Ο Έντουαρντ Στεργίου για την κατάσταση στην Ουκρανία - «Νιώθω ανήμπορος – Δε μπορώ να βοηθήσω τους οικείους μου»
Διαβάστε το στο neolaia.grΈντουαρντ Στεργίου: "Ο φόβος εξαπλώνεται σε κάθε γωνία, νιώθω ανήμπορος"
Mιλάει για τους συμπατριώτες του που υποφέρουν από την εισβολή των Ρώσων
Διαβάστε το στο patrasevents.gr