Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

09:10 - 05/01/2020

Χιόνια έχουν καλύψει την Πάρνηθα τις τελευταίες ημέρες και το τοπίο είναι μοναδικό. Η Πάρνηθα αναμένεται να παραμείνει ντυμένη στα “λευκά” για λίγο ακόμα, μιας και σήμερα καταφτάνει στη χώρα μας η κακοκαιρία “Ηφαιστίων”. Δείτε την χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά, στο βίντεο του Up Stories.

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά

Στα λευκά έχει ντυθεί  η Πάρνηθα έπειτα από τις τελευταίες ημέρες κακοκαιρίας και στα λευκά θα παραμείνει καθώς σήμερα καταφθάνει στη χώρα μας η κακοκαιρία «Ηφαιστίων».

Διαβάστε το στο in.gr

Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά

Στα λευκά έχει ντυθεί  η Πάρνηθα έπειτα από τις τελευταίες ημέρες κακοκαιρίας και στα λευκά θα παραμείνει καθώς σήμερα καταφθάνει στη χώρα μας η κακοκαιρία «Ηφαιστίων».

Διαβάστε το στο tovima

Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά (βίντεο)

Την εικόνα της Πάρνηθας που έχει ντυθεί στα λευκά κατέγραψε και μας παρουσιάζει σε βίντεο drone της ομάδας Upstories λίγο πριν την άφιξη του νέου κύματος κακοκαιρίας «Ηφαιστίων».

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Πάρνηθα χιονισμένη, από ψηλά (βίντεο)

Εντυπωσιακές εικόνες της Πάρνηθας ντυμένης στα λευκά The post Πάρνηθα χιονισμένη, από ψηλά (βίντεο) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Εντυπωσιακό βίντεο: Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά μοιάζει με... Άλπεις

Αλπικό τοπίο θυμίζει από ψηλά, η χιονισμένη Πάρνηθα. Λίγο πριν ενσκήψει στην Αττική η κακοκαιρία «Ηφαιστίωνας» ο βόρειος ορεινός όγκος του λεκανοπεδίου, ντυμένος στα λευκά από την «Ζηνοβία», την προηγούμενη κακοκαιρία, είναι πανέμορφος. Η ομάδα UpStories έστειλε drone στις χιονισμένες πλαγιές της Πάρνηθας και μας δίνει ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά είναι μαγική! (Video)

Χειμώνας είναι, ο καιρός είναι πλέον αρκετά τσουχτερός και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας δεν λείπουν και οι χιονοπτώσεις. Τα χιόνια στην Πάρνηθα έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο λευκό τοπίο που θα θες σίγουρα να δεις.  Είναι μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας κι όμως η Πάρνηθα έχει ντυθεί στα λευκά για τα καλά. Το […] Το άρθρο Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά είναι μαγική! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…