Τζένη Μπαλατσινού: «Αντιμετώπισα πολύ μεγάλη δυσκολία στη δεύτερη καισαρική»

09:16 - 09/03/2022

Το παρών σε συνέδριο μαιευτικής έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού η οποία ήταν και μια από τις ομιλήτριες της βραδιάς. Μέρος […] The post Τζένη Μπαλατσινού: «Αντιμετώπισα πολύ μεγάλη δυσκολία στη δεύτερη καισαρική» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Η τελευταία καισαρική έγινε με πολύ μεγάλη δυσκολία (Βίντεο)

Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια μίλησε στην ημερίδα «Γυναίκες και Μαίες» για τις εγκυμοσύνες της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Διαβάστε το στο

Τζένη Μπαλατσινού: Η τελευταία καισαρική έγινε με μεγάλη δυσκολία

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην ημερίδα «Γυναίκες και Μαίες» για τις 4 εγκυμοσύνες της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. H σύζυγος του Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπλατσινού, βρέθηκε χθες στην ημερίδα «Γυναίκες και Μαίες» που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις εγκυμοσύνες της. Όπως ανέφερε η ίδια, ... Περισσότερα To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Η τελευταία καισαρική έγινε με μεγάλη δυσκολία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τζένη Μπαλατσινού: «Η τελευταία καισαρική έγινε με πολύ μεγάλη δυσκολία»

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην ημερίδα «Γυναίκες και Μαίες» για τις εγκυμοσύνες της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισεΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η συγκινητική εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού: Αντιμετώπισα πολύ μεγάλη δυσκολία στη δεύτερη καισαρική

«Έχω περάσει από όλες τις φάσεις του τοκετού. Έχω κάνει δυο φυσιολογικούς τοκετούς και δυο καισαρικές, η τελευταία με πολύ μεγάλη δυσκολία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τις τέσσερις εγκυμοσύνες μου, και για τους τέσσερις τοκετούς στη μαία μου. Είναι μια γυναίκα παλικάρι. Αν δεν είχα εκείνη, δε νομίζω ότι θα μπορούσα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζένη Μπαλατσινού: «Αντιμετώπισα πολύ μεγάλη δυσκολία στη δεύτερη καισαρική»

«Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν άλλο κώδικα»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο