Ο Νίκος Βέρτης για την προσωπική του ζωή – “Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε να…”
09:27 - 07/01/2020
Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας, στο πρώτο “Ενώπιος Ενωπίω” για το 2020. […]
The post Ο Νίκος Βέρτης για την προσωπική του ζωή – “Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε να…” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Βέρτης: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή – «Οι φίλοι μου γνωρίζουν, δεν κρύβομαι» [video]
Η σπάνια αναφορά του Νίκου Βέρτη στην προσωπική του ζωή.
The post Νίκος Βέρτης: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή – «Οι φίλοι μου γνωρίζουν, δεν κρύβομαι» [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Βέρτης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – Αυτός είναι ο λόγος που την… «κρύβει» (Video)
Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6-01)…
Διαβάστε το στο onsports.grΟ Νίκος Βέρτης για την προσωπική του ζωή – “Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε να…”(ΒΙΝΤΕΟ)
«Και γω είχα τις σχέσεις μου» Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας, στο πρώτο “Ενώπιος Ενωπίω” για το 2020. Σε μια από τις επιλεκτικές του τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημα στο χώρο του τραγουδιού αλλά και τις σχέσεις που φροντίζει να μη δημοσιοποιούνται. “Προσωπική ζωή έχουμε […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΟ Νίκος Βέρτης για την προσωπική του ζωή – “Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε να…”
Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας, στο πρώτο “Ενώπιος Ενωπίω” για το 2020. Σε μια από τις επιλεκτικές του τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημα στο χώρο του τραγουδιού αλλά και τις σχέσεις που φροντίζει να μη δημοσιοποιούνται. “Προσωπική ζωή έχουμε όλοι. Και γω είχα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr