Ντέμης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ θα αποτύχει» (vid)

09:06 - 17/05/2022

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε ότι για να έρθει η επιτυχία στην ΑΕΚ, θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία που υπάρχει στο σύλλογο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμης Νικολαΐδης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ τώρα, θα αποτύχει με τέτοιο περιβάλλον»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το Άρης – ΑΕΚ μέσα από την εκπομπή του στα κανάλια novasports, προσπάθησε να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η μεγάλη ανατροπή των Θεσσαλονικέων, έκανε λόγο για μια looser ομάδα και ανέφερε πως οι παίκτες βρέθηκαν μόνοι, απέναντι στους οπαδούς, χωρίς την προστασία της διοίκησης. Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε ... Περισσότερα To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ τώρα, θα αποτύχει με τέτοιο περιβάλλον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ντέμης Νικολαΐδης: Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ θα αποτύχει

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε λόγο για μια «loser» ΑΕΚ, που χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και σε διοικητικό επίπεδο, ενώ τόνισε ότι ούτε ο Αλμέιδα ούτε ο Μουρίνιο, μ’ αυτό το περιβάλλον, θα μπορούσε να πετύχει. Αρχικά σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Θα έλεγα για loser ΑΕΚ, για μία ομάδα που δεν μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα… Ναι, αλλά αυτό έχει να κάνει με πάρα πολλά ματς φέτος και με μία νοοτροπία που χτίζεται από τα αποτελέσματα που δεν παίρνεις. Στο ματς με τον Άρη μπορούμε να μιλήσουμε και μόνο ποδοσφαιρικά. Λέμε όλη τη χρονιά ότι η ΑΕΚ έχει θέμα στις σέντρες. Το κλασικό μετά, τα ατομικά λάθη… Ποδοσφαιρικά εξηγείται αυτό που είδαμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη νοοτροπία.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ντέμης: «Είναι λούζερ η ΑΕΚ! Και ο Μουρίνιο να έρθει τώρα, θα αποτύχει»

Η ΑΕΚ έμεινε εκτός Ευρώπης και ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την αποτυχημένη σεζόν της Ένωσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Monday FC, ότι «όποιος και αν έρθει θα αποτύχει. Και ο Μουρίνιο να έρθει, με αυτό το περιβάλλον που υπάρχει τώρα, θα αποτύχει στην ΑΕΚ». The post Ντέμης: «Είναι λούζερ η ΑΕΚ! Και ο Μουρίνιο να έρθει τώρα, θα αποτύχει» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Νικολαΐδης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ, θα αποτύχει»

«Βέλη» του Ντέμη Νικολαϊδη για την ΑΕΚ: Το αγωνιστικό πρόβλημα, η νοοτροπία και όσα πρέπει να γίνουν για να αλλάξει η κατάσταση στην «Ένωση» Ο Ντέμης μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη στην εκπομπή του στη Nova και σε πρώτη φάση ανέλυσε: «Θα έλεγα για loser ΑΕΚ, για μία ομάδα που δεν […] The post Νικολαΐδης: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ, θα αποτύχει» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ντέμης Νικολαΐδης: “Και ο Μουρίνιο να έρθει στην ΑΕΚ, θα αποτύχει”

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη Nova.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων (vid)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Παρτιζάν για το ενός λεπτού σιγή (vid)

ΑΠΟΕΛ: Το «σχέδιο απόδρασης» από τη Λάρνακα

Χοκς - Σέλτικς 123-122: Ο Μάρεϊ των 44 πόντων τους «εκτέλεσε» στην τρομερή παράταση (vid)

Χωρίς προβλήματα με Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χανιά: «Μεγάλη ανησυχία για τον ορισμό του Φωτιά στον αγώνα με την Καλαμάτα»