ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε έναν 48χρονο επιβάτη στο μετρό της Νέας Υόρκης – «Δεν έδειχναν να γνωρίζονται»

00:16 - 23/05/2022

Ένας 48χρονος άνδρας πυροβολήθηκε στο στήθος ενώ βρισκόταν σε έναν συρμό του μετρό της Νέας Υόρκης, σε άλλο ένα επεισόδιο, κατά τα φαινόμενα, στη σειρά των τυχαίων επιθέσεων στα μέσα μεταφοράς της πόλης. Ο άγνωστος δράστης διέφυγε όταν το τρένο έφτασε σε έναν σταθμό του Μανχάταν και παραμένει ασύλληπτος, σύμφωνα με τον Κένεθ Κόρεϊ, τον ... Περισσότερα To άρθρο ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε έναν 48χρονο επιβάτη στο μετρό της Νέας Υόρκης – «Δεν έδειχναν να γνωρίζονται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε 48χρονο σε συρμό του μετρό στη Νέα Υόρκη

Ένας 48χρονος άνδρας πυροβολήθηκε στο στήθος ενώ βρισκόταν σε έναν συρμό του μετρό της Νέας Υόρκης, σε άλλο ένα επεισόδιο, κατά τα φαινόμενα, στη σειρά των τυχαίων επιθέσεων στα μέσα μεταφοράς της πόλης. Ο άγνωστος δράστης διέφυγε όταν το τρένο έφτασε σε έναν σταθμό του Μανχάταν και παραμένει ασύλληπτος, σύμφωνα με τον Κένεθ Κόρεϊ, τον επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο ένοπλος περπατούσε πάνω-κάτω στο βαγόνι όπου βρισκόταν το θύμα και, χωρίς να τον προκαλέσουν, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον 48χρονο από πολύ μικρή απόσταση, τη στιγμή που το τρένο περνούσε τη Γέφυρα του Μανχάταν. Στον επόμενο σταθμό ο ένοπλος, που τον περιέγραψαν ως σωματώδη άνδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε έναν 48χρονο επιβάτη στο μετρό της Νέας Υόρκης – «Δεν έδειχναν να γνωρίζονται»

Ένας 48χρονος άνδρας πυροβολήθηκε στο στήθος ενώ βρισκόταν σε έναν συρμό του μετρό της Νέας Υόρκης, σε άλλο ένα επεισόδιο, κατά τα φαινόμενα, στη σειρά των τυχαίων επιθέσεων στα μέσα μεταφοράς της πόλης. Ο άγνωστος δράστης διέφυγε όταν το τρένο έφτασε σε έναν σταθμό του Μανχάταν και παραμένει ασύλληπτος, σύμφωνα με τον Κένεθ Κόρεϊ, τον […] The post ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε έναν 48χρονο επιβάτη στο μετρό της Νέας Υόρκης – «Δεν έδειχναν να γνωρίζονται» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Τσατραφύλλιας εκπέμπει SOS για τη Θεσσαλία! Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε τρεις μήνες

Ιωάννα Μαλέσκου για TV Queen και Ανδρέα Μικρούτσικο: Τον σέβομαι και τον έχω πολύ ψηλά

Σιμώνη Χριστοδούλου – Ανδρέας Γεωργίου: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία και οι ευχές

Τίτλοι τέλους για την ταινία «The Movie Critic» του Κουέντιν Ταραντίνο

ΔΕΗ: Φωτοβολταϊκά συστήματα σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις

Θρίλερ με Γερμανό μεγιστάνα που κηρύχθηκε νεκρός το 2021 και ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του