Τέλος η μάσκα σε σχολεία-πανεπιστήμια από 1η Ιουνίου

16:18 - 25/05/2022

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της επιτροπής ειδικών οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί θα συνεχίσουν να υποβάλλονται σε ένα τεστ την εβδομάδα. Μόνο στις εξετάσεις υποχρεωτική η μάσκα.

Διαβάστε Περισσότερα στο euro2day.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατάργηση μάσκας σε σχολεία και πανεπιστήμια - Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

Από 1η Ιουνίου καταργείται η μάσκα σε σχολεία και πανεπιστήμια για μαθητές, φοιτητές, δασκάλους και καθηγητές, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, υποχρεωτική θα είναι η χρήση της μάσκας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, δηλαδή στις πανελλήνιες, στις απολυτήριες και στις εξεταστικές. Τέλος οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένα ... Περισσότερα To άρθρο Κατάργηση μάσκας σε σχολεία και πανεπιστήμια - Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Επίσημο: Κατάργηση μάσκας σε σχολεία και πανεπιστήμια

Από 1η Ιουνίου καταργείται η μάσκα σε σχολεία και πανεπιστήμια για μαθητές, φοιτητές, δασκάλους και καθηγητές, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Και επίσημα τέλος η μάσκα σε σχολεία και πανεπιστήμια – Πότε θα είναι υποχρεωτική

Μάσκα: Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε σχολεία, IEK, Πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022. Εξαιρείται η παρουσία σε πάσης φύσεως εξετάσεις (ενδοσχολικές/προαγωγικές, Πανελλήνιες, πανεπιστημιακές, […] Το άρθρο Και επίσημα τέλος η μάσκα σε σχολεία και πανεπιστήμια – Πότε θα είναι υποχρεωτική εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τέλος η μάσκα σε σχολικές τάξεις και πανεπιστήμια – Που θα παραμείνει

Χθες, τα μέλη της Επιτροπής συνεδρίασαν για τη χρήση της μάσκας στα σχολεία, καθώς και στα πλοία, δύο κατηγορίες χώρων για τους οποίους δεν είχε ληφθεί απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα. Κατόπιν εισήγησης των ειδικών, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε σχολεία, IEK, πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και […] The post Τέλος η μάσκα σε σχολικές τάξεις και πανεπιστήμια – Που θα παραμείνει appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τέλος η χρήση μάσκας σε σχολεία και Πανεπιστήμια από 1η Ιουνίου – Υποχρεωτική μόνον στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Τεστ για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς ένα κάθε εβδομάδα - Τι εισηγείται η επιτροπή των ειδικών. Το άρθρο Τέλος η χρήση μάσκας σε σχολεία και Πανεπιστήμια από 1η Ιουνίου – Υποχρεωτική μόνον στις Πανελλήνιες εξετάσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τέλος η χρήση μάσκας σε σχολεία και Πανεπιστήμια από 1η Ιουνίου

Την κατάργηση του μέτρου υποχρεωτικότητας στη χρήση μάσκας στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, από 1ης Ιουνίου, εισηγείται η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, η χρήση της θα είναι υποχρεωτική στη διάρκεια των εξετάσεων.Υποχρεωτικό [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Επίσημο! Τέλος οι μάσκες σε σχολεία και πανεπιστήμια, η εξαίρεση που ανακοινώθηκε

Επίσημο! Τέλος οι μάσκες σε σχολεία και πανεπιστήμια, η εξαίρεση που ανακοινώθηκε 25/05/2022 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, ανακοινώνει την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε σχολεία, IEK, Πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση και είχε ήδη γίνει γνωστό, εξαιρείται η παρουσία σε πάσης φύσεως εξετάσεις (ενδοσχολικές/προαγωγικές, Πανελλήνιες, πανεπιστημιακές, ξένων γλωσσών κτλ.), καθώς «τόσο οι υποψήφιοι, όσο και οι επιβλέποντες υποχρεούνται σ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πέφτουν οι μάσκες σε σχολεία και πανεπιστήμια: Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

Από 1η Ιουνίου καταργείται η μάσκα σε σχολεία και πανεπιστήμια για μαθητές, φοιτητές, δασκάλους και καθηγητές, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, υποχρεωτική θα είναι η χρήση της μάσκας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, δηλαδή στις πανελλήνιες, στις απολυτήριες και στις εξεταστικές. Τέλος οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένα […] The post Πέφτουν οι μάσκες σε σχολεία και πανεπιστήμια: Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Τέλος η μάσκα και στα σχολεία από 1η Ιουνίου

Τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία από την 1η Ιουνίου. Η Επιτροπή των εμπειρογνωμόνων αποφάσισε την άρση της υποχρεωτικότητας της μάσκας στην εκπαίδευση για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.   Ωστόσο, παραμένει υποχρεωτική κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να κάνουν ένα τεστ ελέγχου κάθε εβδομάδα. Από 1η Ιουνίου […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Και επίσημα τέλος η μάσκα σε σχολεία και πανεπιστήμια – Πότε θα είναι υποχρεωτική

Αίρεται από την 1η Ιουνίου η υποχρεωτικότητα της μάσκας στην εκπαίδευση για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αποφάσισε στην συνεδρίασή της η Επιτροπή. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποφάσισε η Επιτροπή, παραμένει υποχρεωτική η μάσκα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ενώ παραμένει το ένα τεστ την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την χρήση μάσκας στα πλοία θα ληφθεί σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής. Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τη χρήση της μάσκας, ακολουθεί: Άρση της μάσκας σε εκπαιδευτικές δομές - εξαιρούνται οι εξετάσεις Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατόπιν εισήγησης της Εθ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Τέλος η χρήση μάσκας σε σχολεία και Πανεπιστήμια από 1η Ιουνίου – Υποχρεωτική μόνον στις εξετάσεις

Την κατάργηση του μέτρου υποχρεωτικότητας στη χρήση μάσκας στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, από 1ης Ιουνίου, εισηγείται η  Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, η χρήση της θα είναι υποχρεωτική στη διάρκεια των εξετάσεων. Υποχρεωτικό θα είναι το τεστ για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς κάθε εβδομάδα. Η εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων: «Αίρεται […] The post Τέλος η χρήση μάσκας σε σχολεία και Πανεπιστήμια από 1η Ιουνίου – Υποχρεωτική μόνον στις εξετάσεις appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ euro2day.gr

Κορωνοϊός: 4 νέοι θάνατοι, καμία νέα διασωλήνωση

Διαγωνισμός: κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Κούκου!...μια βόλτα στο δάσος!» στις 21/4

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

«Ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι ή για το αν έχεις παιδί»

Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει η ξαφνική κακοκαιρία

Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε τον καβγά στο TikTok