Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Έχει αντιρωσική στάση - Συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ

19:42 - 25/05/2022

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιρωσική στάση - «Τα σχόλια της Ελλάδας είναι επίδειξη πίστης στους κανόνες που επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: Κατηγόρησε για αντιρωσική στάση τον πρωθυπουργό - «Συνέκρινε τους ήρωες του Μεσολλογίου, με τους Ναζί του Αζόφ»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Ατυχής η παρομοίωση των ηρώων του Μεσολογγίου με τους Ναζί από το Τάγμα του Αζοφ»

Αντιδράσεις αλλά και την επίκριση της Ρωσίας συνάντησαν οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου...

Διαβάστε το στο Zougla

Ακραία επίθεση Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: Έχει αντιρωσική στάση, συγκρίνουν τους Ναζί του Αζόφ με το Μεσολόγγι

Σε ακραία επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών. Η Μαρία Ζαχάροβα αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον, το διήμερο 16-17 Μαΐου και ανέφερε πως «η Αθήνα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφασή της […] Το άρθρο Ακραία επίθεση Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: Έχει αντιρωσική στάση, συγκρίνουν τους Ναζί του Αζόφ με το Μεσολόγγι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νέο κατηγορώ της Ζαχάροβα κατά της Αθήνας - «Οι ήρωες του Μεσολογγίου συγκρίνονται με τους ναζί του Αζόφ»

Την οργή της Μόσχας, για σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη στο Αμερικανικό Κογκρέσο, όπου αναφερόταν στην Ρωσική εισβολή, εξέφρασε η εκπρόσωπος  του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του TASS.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: « Συνέκρινε το Μεσολόγγι με τους Αζοφ»

Οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τις οποίες συνέκρινε τους Μεσολογγίτες και την Έξοδο τους με του Αζοφίτες στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, προκάλεσαν σκληρές δηλωσεις από την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα. Όπως δήλωσε ήταν τουλάχιστον «ατυχής» ο συσχετισμός των Ελλήνων ηρώων του Μεσολογγίου και της Εξόδου με την Μαριούπολη της Ουκρανίας, ενώ […] The post Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: « Συνέκρινε το Μεσολόγγι με τους Αζοφ» appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη για ομιλία στο Κογκρέσο: Δεν μπορεί οι ήρωες του Μεσολογγίου να συγκρίνονται με τους ναζί του Τάγματος Αζόφ

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Εξω φρενών η Ζαχάροβα με Μητσοτάκη: Απίστευτο να συγκρίνονται οι ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζοφ

Σκληρή επίθεση σε Μητσοτάκη από τη Ζαχάροβα για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: «Συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ»

Μιλώντας στην ενημέρωση των συντακτών, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών κατηγόρησε μεταξύ άλλων την ελληνική κυβέρνηση για αντιρωσική στάση The post Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: «Συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Κατηγόρησε για αντιρωσική στάση τον πρωθυπουργό

Σε ολομέτωπη επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πυρά Ζαχάροβα κατά της Αθήνας: «Οι ήρωες του Μεσολογγίου συγκρίνονται με τους ναζί του Αζόφ»

Πυρά Ζαχάροβα κατά της Αθήνας: «Οι ήρωες του Μεσολογγίου συγκρίνονται με τους ναζί του Αζόφ»ekomninou Wed, 25/05/2022 - 20:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Επίθεση Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Λάθος να συγκρίνει το Μεσολόγγι με το τάγμα Αζόφ

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών. Η Ζαχάροβα αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο και έκανε λόγο για «ακόμη μία προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει τη βαθιά λανθασμένη απόφασή της να ενταχθεί στο αντιρωσικό μέτωπο της Δύσης, συμπεριλαμβανομένου του εφοδιασμού […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Επίθεση Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Έχει αντιρωσική στάση – Συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών. η Ζαχάροβα, αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον, το διήμερο 16-17 Μαΐου και έκανε λόγο για «ακόμη μία προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει τη βαθιά Το άρθρο Επίθεση Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Έχει αντιρωσική στάση – Συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Έξαλλη η Ζαχάροβα με Μητσοτάκη: Απίστευτο να συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους ναζιστές του Αζόφ. Τι της απάντησε

Επίθεση άνευ προηγουμένου εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή όσα είπε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Όπως τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών σε δηλώσεις της προς τους διαπιστευμένους συντάκτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ιστορική ομιλία του στο Κογκρέσο έκανε «μια περίεργη επιλογή ιστορικών αναλογιών», σχετικά […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλη η Ζαχάροβα με Μητσοτάκη: Απίστευτο να συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους ναζιστές του Αζόφ. Τι της απάντησε.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Ζαχάροβα: «Απίστευτο ο Μητσοτάκης να συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ»!

Η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα καταφέρθηκε εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοίχιση του με το ΝΑΤΟ, λόγω του παραλληλισμού του με τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» του Μεσολογγίου των συλληφθέντων Ουκρανών της βιομηχανίας Αζοφστάλ στην Μαριούπολη

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μένος Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Απίστευτο να συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους ναζιστές του Αζόφ

Επίθεση άνευ προηγουμένου εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή όσα είπε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Όπως τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών σε δηλώσεις της προς τους διαπιστευμένους συντάκτες, ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά την ιστορική ομιλία του στο Κογκρέσο έκανε «μια περίεργη επιλογή ιστορικών αναλογιών», σχετικά […] The post Μένος Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Απίστευτο να συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους ναζιστές του Αζόφ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Οργή Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ

Για αντιρωσική στάση κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μαρία Κανελλοπούλου για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Ο κόσμος δεν θα μάθει γιατί τελείωσε, υπάρχουν πολλές εκδοχές

Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα στη Νότια Αφρική - Τουλάχιστον 45 νεκροί

Νότια Αφρική: Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος Ζούμα

Μπαλτάκος: Ρωτήστε τον Μπέο αν θα είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό για τον τελικό - Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για Πογιέτ

NYT: Οι ΗΠΑ δεν διαβίβασαν στη Ρωσία όλα τα στοιχεία για την προετοιμασία της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα

Ελαφόνησος: Αποφασίστηκε μηνιαίο επίδομα 700 ευρώ για τους μονίμους γιατρούς