Διπλωματικές πηγές για Ζαχάροβα: Καμία ευθύνη της Ελλάδας για την όξυνση στις σχέσεις

21:08 - 25/05/2022

Λίγες ώρες μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε η Μαρία Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας, αλλά και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήρθε το σχόλιο από διπλωματικές πηγές.   Όπως τονίζουν, “αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, οι εν λόγω δηλώσεις δυστυχώς αποτελούν μια περαιτέρω όξυνση στις διμερείς σχέσεις, όξυνση για την οποία ... Περισσότερα To άρθρο Διπλωματικές πηγές για Ζαχάροβα: Καμία ευθύνη της Ελλάδας για την όξυνση στις σχέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διπλωματικές πηγές για δηλώσεις Ζαχάροβα: Δεν φταίμε για την όξυνση στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας

Με ψυχραιμία απάντησε η Αθήνα στις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Διπλωματικές πηγές για Ζαχάροβα: Η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για την όξυνση στις σχέσεις με τη Ρωσία

Η Μαρία Ζαχάροβα προχώρησε σε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας, με διπλωματικές πηγές να απαντούν στις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ πως «δεν έχουμε καμία ευθύνη για την όξυνση στις διμερείς σχέσεις». Η Ζαχάροβα χαρακτήρισε λάθος της Αθήνας να βρίσκεται σε ένα αντιρωσικό μέτωπο, ενώ σχολίασε και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο και στάθηκε στη σύγκριση του Μεσολογγίου με την Μαριούπολη. Μετά από αυτή την τοποθέτηση διπλωματικές πηγές της Αθήνας σημείωναν: «αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις της εκπροσώπου του Ρωσικού ΥΠΕΞ, οι εν λόγω δηλώσεις δυστυχώς αποτελούν μια περαιτέρω όξυνση στις διμερείς σχέσεις, όξυνση για την οποία η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Διπλωματικές πηγές για την ακραία επίθεση της Ζαχάροβα: Καμία ευθύνη της Ελλάδας για την όξυνση στις σχέσεις

«Για περαιτέρω όξυνση στις διμερείς σχέσεις, με την Ελλάδα να φέρει ουδεμία ευθύνη», κάνουν λόγο διπλωματικές πηγές της Αθήνας  αναφορικά με τα όσα απαράδεκτα εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, κατά της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί «ένταξης στο αντι-ρωσικό μέτωπο της Δύσης». Όπως τονίζουν οι διπλωματικές πηγές , […] Το άρθρο Διπλωματικές πηγές για την ακραία επίθεση της Ζαχάροβα: Καμία ευθύνη της Ελλάδας για την όξυνση στις σχέσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Διπλωματικές πηγές για Ζαχάροβα: Καμία ευθύνη της Ελλάδας για την όξυνση στις σχέσεις

Λίγες ώρες μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε η Μαρία Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας, αλλά και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήρθε το σχόλιο από διπλωματικές πηγές. Όπως τονίζουν, “αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, οι εν λόγω δηλώσεις δυστυχώς αποτελούν μια περαιτέρω όξυνση στις διμερείς σχέσεις, όξυνση για την οποία […] The post Διπλωματικές πηγές για Ζαχάροβα: Καμία ευθύνη της Ελλάδας για την όξυνση στις σχέσεις appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Διπλωματικές πηγές για Ζαχάροβα: Οι δηλώσεις της επιφέρουν όξυνση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας

Διπλωματικές πηγές αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις της εκπροσώπου του Ρωσικού ΥΠΕΞ,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Η απάντηση της Αθήνας στη Ζαχάροβα: Η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για την όξυνση στις διμερείς σχέσεις

Οι προκλητικές δηλώσεις της Ζαχάροβα που προκάλεσαν την αντίδραση της Αθήνας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Διπλωματικές πηγές για δηλώσεις Ζαχάροβα: Δεν φταίμε για την όξυνση στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας

Η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ανέβασε για μια ακόμη φορά τους τόνους απέναντι στην Ελλάδα, με διπλωματικές πηγές να παίρνουν άμεσα θέση. Σύμφωνα με αυτές, η Αθήνα δεν φέρει καμία ευθύνη για την όξυνση των σχέσεων με την Μόσχα, τονίζοντας παράλληλα πως οι εν λόγω δηλώσεις δυστυχώς αποτελούν μια περαιτέρω όξυνση Το άρθρο Διπλωματικές πηγές για δηλώσεις Ζαχάροβα: Δεν φταίμε για την όξυνση στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Διπλωματικές πηγές για Ζαχάροβα: Καμία ευθύνη της Ελλάδας για την όξυνση στις σχέσεις

Για όξυνση στις σχέσεις Ελλάδος Ρωσίας για την οποία η χώρα μας δεν φέρει καμία ευθύνη κάνουν λόγο διπλωματικές πηγές στην Αθήνα, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις της Ζαχάροβα που κατηγόρησε τη χώρα μας για αντιρωσική στάση. Συγκεκριμένα, διπλωματικές πηγές επισημαίνουν πως «αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δυστυχώς αποτελούν μία περαιτέρω όξυνση στις διμερείς σχέσεις, όξυνση για την οποία η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη». Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ σημείωσε ότι «η Αθήνα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφασή της να ενταχθεί από τους πρώτους στο αντιρωσικό μέτωπο». Μάλιστα, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Ελλάδας αλλά και του πρωθυπουρ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Διπλωματικές πηγές για Ζαχάροβα: Οξύνει τις διμερείς σχέσεις, δεν φταίμε εμείς

Η απάντηση της Αθήνας στα όσα είπε νωρίτερα κατά του πρωθυπουργού η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εβροφάρμα: Κέρδη προ φόρων ύψους 5,2 εκατ. ευρώ

Αύξηση κατώτατου μισθού: Ο νέος χάρτης των αμοιβών και των επιδομάτων

Φίδι βγήκε παγανιά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου - Βίντεο με τον αλλιώτικο «επισκέπτη»

Μίλτος Τεντόγλου: «Ο κ. Βρούτσης υλοποίησε τα αιτήματά μας – Πρώτη φορά προπονούμαι στο ΟΑΚΑ και βλέπω αλλαγή»

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Γιάννης Πλούταρχος για Αρναούτογλου: Δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή του