«Τηλεστάρ» συνελήφθη για βιασμό Αγγλίδας στη Λίνδο

23:30 - 25/05/2022

Τριαντάχρονος, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδι, αλλά και σε γνωστή πρωινή εκπομπή, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Λίνδου, ύστερα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. Σύμφωνα με τη “Δημοκρατική”, ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε εκεί τη νεαρή γυναίκα, τής πρότεινε κι ... Περισσότερα To άρθρο «Τηλεστάρ» συνελήφθη για βιασμό Αγγλίδας στη Λίνδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στηβ Μιλάτος: Συνελήφθη για βιασμό στη Ρόδο

Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη από αστυνομικούς της Λίνδου, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. Ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως […] The post Στηβ Μιλάτος: Συνελήφθη για βιασμό στη Ρόδο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πρώην παίκτης reality συνελήφθη για βιασμό Αγγλίδας στη Λίνδο

Ένας 30χρονος άντρας, ο οποίος έχει γίνει γνωστός από την συμμετοχή του σε γνωστό reality της To άρθρο Πρώην παίκτης reality συνελήφθη για βιασμό Αγγλίδας στη Λίνδο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Παίκτης reality συνελήφθη για βιασμό στη Ρόδο

Μια συγκλονιστική είδηση ήρθε στο φως την Τετάρτη το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, ένας 30χρονος άνδρας, γνωστός από τη συμμετοχή του στο Big Brother, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο […] The post Παίκτης reality συνελήφθη για βιασμό στη Ρόδο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το …τζακ ποτ του Μπελέρη, το «σφύριξα κι έληξες» του Κασσελάκη, το Δειπνοσοφιστήριον της Αθηναϊκής Λέσχης, o Ευαγγ. Μυτιληναίος και τα μέταλλα, ο Απ. Βακάκης κατά Temu, το «κουτσό» αίτημα στο Ταμείου Ανάκαμψης και η αυξημένη κίνηση στους οδικούς άξονες

Ολυμπιακός: «Τρέλα» στο Πασαλιμάνι, βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί για την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ 0-2: Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για τους Θεσσαλονικείς στο Conference League

Απαλλάχθηκε και δεύτερος ένορκος από τη δίκη σε βάρος του Τραμπ

Ο Τσατραφύλλιας εκπέμπει SOS για τη Θεσσαλία! Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε τρεις μήνες

Ιωάννα Μαλέσκου για TV Queen και Ανδρέα Μικρούτσικο: Τον σέβομαι και τον έχω πολύ ψηλά