Λίβερπουλ: Τα «γαλανόλευκα» παπούτσια του Τσιμίκα για τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης

11:00 - 26/05/2022

Ο Κώστας Τσιμίκας αποκάλυψε τα εντυπωσιακά «γαλανόλευκα» παπούτσια που θα φορέσει στον τελικό του Champions Legaue κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας δείχνει τα «γαλανόλευκα» παπούτσια που θα φορέσει στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κώστας Τσιμίκας: Τα «γαλανόλευκα» παπούτσια του για τον τελικό της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κώστας Τσιμίκας αποκάλυψε τα εντυπωσιακά «γαλανόλευκα» παπούτσια που θα φορέσει στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μπακ, ο οποίος υποστήριξε ότι η σκληρή δουλειά είναι που τον έφερε στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα, μπορεί να περηφανεύεται πως θα είναι μόλις ο δεύτερος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά τον Άκη Ζήκο το 2004. Ο Κώστας Τσιμίκας αποκάλυψε περιχαρής τα «γαλανόλευκα» παπούτσια που θα φορέσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τσιμίκας: Με γαλανόλευκα παπούτσια του Champions League στον τελικό για την… Ελλάδα

Tο βράδυ του Σαββάτου ο Κώστας Τσιμίκας θα γράψει ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ.Tο βράδυ του Σαββάτου ο Κώστας Τσιμίκας θα γράψει ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ. The post Τσιμίκας: Με γαλανόλευκα παπούτσια του Champions League στον τελικό για την… Ελλάδα appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τα «γαλανόλευκα» παπούτσια του Τσιμίκα για τον τελικό του Champions League (ΦΩΤΟ)

Τα «γαλανόλευκα» παπούτσια του Τσιμίκα για τον τελικό του Champions League (ΦΩΤΟ) 26/05/2022 Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες το Σάββατο (28/5, 22:00) στο Παρίσι, με στόχο την κατάκτηση του UEFA Champions League. Ένα τρόπαιο το οποίο η «Βασίλισσα της Ευρώπης» έχει κάνει δικό της μέχρι στιγμής 13 φορές, έναντι έξι των «ρεντς». Ο Κώστας Τσιμίκας κινείται στους ρυθμούς του “μεγάλου” αγώνα και θέλει να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα σηκώσει την… κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Μάλιστα, ο Έλληνας μπακ αποκάλυψε στα social media τα εντυπωσιακά «γαλανόλευκα» παπούτσια που θα φορέσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ολυμπιακός: «Γκρεμίστηκε» το Ελ. Βενιζέλος από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

ΟΦΗ: Μπήκαν Χιμένεθ και Μπρεσάν

Επικός Πρίντεζης στο τελευταίο πέναλτι του Τζολάκη: «Ναι μωρή κ@@@» (vid)

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

ΠΑΟΚ – Μπριζ 0-2: Παραδόθηκε σε μια ομαδάρα! (vids)

Live: Ρόμα - Μίλαν