Γκουζέρ: Αλμυρά σουδάκια με γαλλική φινέτσα
19:32 - 26/05/2022
Τα γκουζέρ (gougeres) είναι απολαυστικές κροκέτες τυριού από γαλλική ζύμη pate à choux. Παρασκευάζονται με την ίδια ευκολία που τρώγονται, αρκεί να αποφύγετε τα ακόλουθα βασικά λάθη. • Δεν ψήνετε τη ζύμη αρκετά Το νερό, το βούτυρο και το αλεύρι χρειάζεται να ψηθούν μέχρι να δημιουργήσουν μια παχύρρευστη ζύμη. Κατά το μαγείρεμά της, λοιπόν, βεβαιωθείτε […]
The post Γκουζέρ: Αλμυρά σουδάκια με γαλλική φινέτσα appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr