Γερμανικός τύπος: Κλιμάκωση Ερντογάν και θερμό καλοκαίρι

14:48 - 28/05/2022

Ο γερμανικός τύπος εστιάζει στη στρατηγική κλιμάκωσης, που φαίνεται να επιλέγει ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα. Προβλέψεις για θερμό καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανικός Τύπος: Γιατί ο Ερντογάν κλιμακώνει απέναντι στην Ελλάδα

«Σύγκρουση με την Ελλάδα: Πώς ο Ερντογάν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους πρόσφυγες ως μέσο πίεσης» είναι ο τίτλος σε ανταπόκριση από την Αθήνα, στην ηλεκτρονική έκδοση της οικονομικής επιθεώρησης Handelsblatt. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Στην Ελλάδα εντείνεται η ανησυχία για μία νέα προσφυγική κρίση. Από τις αρχές της εβδομάδας περισσότεροι από 600 άνθρωποι έχουν επιχειρήσει […] The post Γερμανικός Τύπος: Γιατί ο Ερντογάν κλιμακώνει απέναντι στην Ελλάδα appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Δημοσίευμα βόμβα: Τι ετοιμάζει ο Ερντογάν στο Αιγαίο το καλοκαίρι

«Σύγκρουση με την Ελλάδα: Πώς ο Ερντογάν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους πρόσφυγες ως μέσο πίεσης» είναι ο τίτλος σε ανταπόκριση από την Αθήνα, στην ηλεκτρονική έκδοση της οικονομικής επιθεώρησης Handelsblatt. Μεταξύ άλλων διαβάζουμε: «Στην Ελλάδα εντείνεται η ανησυχία για μία νέα προσφυγική κρίση. Από τις αρχές της εβδομάδας περισσότεροι από 600 άνθρωποι έχουν επιχειρήσει […] Το άρθρο Δημοσίευμα βόμβα: Τι ετοιμάζει ο Ερντογάν στο Αιγαίο το καλοκαίρι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΕΒΕΠ: Να απελευθερωθεί η άδεια παραγωγής ενέργειας στη βιομηχανία, χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες νόμιμες κι αδειοδοτημένες στέγες τους

Νίκος Δένδιας για Τέμπη: Να αφεθεί η Δικαιοσύνη να επιτελέσει απερίσπαστη το έργο της

ΑΑΔΕ: Έναρξη λειτουργίας νέων υπηρεσιών στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

«Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό»: Πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας το Σάββατο στο ΣΕΦ

Chanel: Αυξάνει τις τιμές – Η εμβληματική τσάντα του οίκου που ξεπέρασε τα 10.000 ευρώ

Σοκολάτα, η τροφή των θεών – Θα γίνει δυσεύρετη πολυτέλεια;