Γερμανία: Μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη – Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

08:58 - 01/06/2022

Μια πρωτοφανής υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Κολωνία στη Γερμανία, όπου ένας άνδρας 44 ετών κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά πλήθος μικρών παιδιών – ακόμα και ένα νεογέννητο ενός μήνα. Ο ίδιος ήταν baby sitter και οι αστυνομικοί εικάζουν ότι κακοποιούσε παιδιά για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια. Τα ευρήματα που έχουν βρει στους ... Περισσότερα To άρθρο Γερμανία: Μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη – Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά – Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

Μια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας στην Κολωνία, όταν αποκαλύφθηκε πως ένας 44χρονος κακοποιούσε παιδιά αφού προσέφερε μέσω του διαδικτύου υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ.

Διαβάστε το στο in.gr

Σοκ στη Γερμανία: 44χρονος μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά

Ο Ματίας Αλμέιδα ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ την απόκτηση ενός φορ

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γερμανία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά – Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

Μια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας στην Κολωνία, όταν αποκαλύφθηκε πως ένας 44χρονος κακοποιούσε παιδιά αφού προσέφερε μέσω του διαδικτύου υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ.

Διαβάστε το στο tovima

Άνδρας babysitter βίασε 33 βρέφη και παιδιά και τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

Σοκάρει η είδηση με μια υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Κολωνία στη Γερμανία, όπου ένας άνδρας 44 ετών κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 33 μικρά μωρά – ακόμα και ένα νεογέννητο ενός μήνα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Φρίκη στην Γερμανία: Άντρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά

Ο Φαλκ Σνάμπερ, o αστυνομικός διοικητής της Κολωνίας, προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματά του στη συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους. Δηλώνει σοκαρισμένος και έκπληκτος με όσα φέρνουν στο φως οι έρευνες μηνών για ένα ακόμη σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας που ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας. «Ένα τέτοιο επίπεδο απάνθρωπης βαρβαρότητας και αδιαφορίας για […] Το άρθρο Φρίκη στην Γερμανία: Άντρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φρίκη στη Γερμανία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη – Τα παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν

Απερίγραπτων διαστάσεων περιστατικό κακοποίησης παιδιών βγήκε στο φως της δημοσιότητας στην Κολωνία. Σοκάρει ακόμη και τους ανακριτές. Ο δράστης πρόσφερε υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ μέσω διαδικτύου.Απερίγραπτων διαστάσεων περιστατικό κακοποίησης παιδιών βγήκε στο φως της δημοσιότητας στην Κολωνία. Σοκάρει ακόμη και τους ανακριτές. Ο δράστης πρόσφερε υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ μέσω διαδικτύου.Ο Φαλκ Σνάμπερ, o αστυνομικός διοικητής της Κολωνίας, προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματά του στη συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους. Δηλώνει σοκαρισμένος και έκπληκτος με όσα φέρνουν στο φως οι έρευνες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκ στη Γερμανία: 44χρονος μπέιμπι σίτερ κακοποιούσε παιδιά και βρέφη - Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

Το πιο μικρό σε ηλικία θύμα του 44χρονου ήταν βρέφος ενός μηνών, ανάμεσά του άλλα πέντε βρέφη, μωρά και παιδιά με αναπηρία. 33 τα θύματα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ανδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά

Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Φρίκη στη Γερμανία με 44χρονο μπειμπι σίτερ που βίασε 33 βρέφη: Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση 44χρονου μπέιμπι σίτερ στην Κολωνία της Γερμανίας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη, ανάμεσά τους ακόμα και ένα νεογέννητο ενός μήνα. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο άνδρας δρούσε για τουλάχιστον 15 χρόνια. Τα ευρήματα που έχουν βρει στους υπολογιστές του είναι σοκαριστικά, καθώς πρόκειται για τους «άγριους βιασμούς παιδιών». […] Φρίκη στη Γερμανία με 44χρονο μπειμπι σίτερ που βίασε 33 βρέφη: Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά

Μια πρωτοφανής υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Κολωνία στη Γερμανία, όπου ένας άνδρας 44 ετών κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά πλήθος μικρών παιδιών – ακόμα και ένα νεογέννητο ενός μήνα. Ο ίδιος ήταν μπέιμπι σίτερ και οι αστυνομικοί εικάζουν ότι κακοποιούσε παιδιά για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια. Ο Φαλκ Σνάμπερ, o αστυνομικός διοικητής […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του στην Πόλη μετά τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι

Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο και ανατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Σύνοδος κορυφής ΕΕ: Που «σκόνταψε» πάλι η ενοποίηση των ευρωπαϊκών κεφαλαιοαγορών

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Δώδεκα μήνες η αναμονή του φορολογικού ελέγχου για όσους αμφισβητούν το εισόδημά τους

Το …τζακ ποτ του Μπελέρη, το «σφύριξα κι έληξες» του Κασσελάκη, το Δειπνοσοφιστήριον της Αθηναϊκής Λέσχης, o Ευαγγ. Μυτιληναίος και τα μέταλλα, ο Απ. Βακάκης κατά Temu, το «κουτσό» αίτημα στο Ταμείου Ανάκαμψης και η αυξημένη κίνηση στους οδικούς άξονες

Ολυμπιακός: «Τρέλα» στο Πασαλιμάνι, βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί για την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε