Τζένη Μπαλατσινού: «Μετά τον ερχομό του γιου μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ»

08:54 - 02/06/2022

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει καταφέρει να συνδυάζει άψογα επαγγελματικά με προσωπικά και παρά το γεγονός ότι To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: «Μετά τον ερχομό του γιου μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει καταφέρει να συνδυάζει άψογα επαγγελματικά με προσωπικά και παρά το γεγονός ότι έχει τέσσερα παιδιά, προλαβαίνει να είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Διαβάστε το στο

Μπαλατσινού: Μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μητέρα 4 παιδιών κι όμως προλαβαίνει να συνδυάζει τις οικογενειακές με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις άψογα. Το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας διοργάνωσε ένα ξεχωριστό fashion show και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. «Μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ. Ασχολούμαι με τέσσερα διαφορετικά projects, έχω τέσσερα παιδιά αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βάζω μικρούς στόχους, να τους πετυχαίνω, να σκέφτομαι πιο δημιουργικά. Γιατί και η ζωή ένα ταξίδι είναι!» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μπαλατσινού. «Έχω φύγει από την τηλεόραση εδώ και τρία χρόνια, δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Εί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το βράδυ της Τετάρτης, η Τζένη Μπαλατσινού διοργάνωσε ένα ξεχωριστό fashion show και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Παρά το γεγονός...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της