Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε συγχαρητήρια στη βασίλισσα Ελισάβετ για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

14:16 - 03/06/2022

Τα συγχαρητήριά του στη βασίλισσα Ελισάβετ για τα 70 χρόνια στο θρόνο έστειλε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, την ώρα που ολόκληρη η Βρετανία γιορτάζει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. «Στέλνω τα συγχαρητήριά μου σε εσάς και τον λαό σας με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε συγχαρητήρια στη βασίλισσα Ελισάβετ για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το Megxit για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στη Βρετανία, μετά το Megxit, έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς πήγαν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου για τη λειτουργία που θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χαιρέτισαν το πλήθος την ώρα που ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας και η υποδοχή από τον κόσμο είχε ένα κοντράστ συναισθημάτων, διότι υπήρχαν αρκετές επευφημίες αλλά και αρκετές αποδοκιμασίες, σύμφωνα με το Sky News. Αυτή αποτελεί την πρώτη δημόσια εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους στη Βρετανία, δύο χρόνια αφότου αποχώρησαν από το Παλάτι. Για αυτό και δεν εμφανίστηκαν στον εξώστη χθες Πέμπτη (2.6

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Τομ Χανκς: Τι του αποκάλυψε η βασίλισσα Ελισάβετ και έμεινε έκπληκτος

Ο Τομ Χανκς έμεινε λίγο έκπληκτος όταν η βασίλισσα Ελισάβετ του αποκάλυψε το κοκτέιλ που προτιμά. Ο ηθοποιός, γνωστοποίησε ότι η 96χρονη μονάρχης, του είπε ποιο είναι το αγαπημένο της κοκτέιλ, όταν καθόταν δίπλα στη βασίλισσα σε ένα δείπνο το 2011. Ο Αμερικανός ηθοποιός θυμήθηκε την εμπειρία όταν εμφανίστηκε στο «The One Show» του BBC […] The post Τομ Χανκς: Τι του αποκάλυψε η βασίλισσα Ελισάβετ και έμεινε έκπληκτος appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0 LIVE: Χαμός στην OPAP Arena με το δεύτερο γκολ του Ελίασον

Θοδωρής Ρωμανίδης: Σταμάτησα τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή γιατί δεν άντεχα άλλο

Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία της Ισπανίας - Η ανάρτησή του στα social media

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το τραγικό λάθος του Ακαϊντίν και η υποδειγματική εκτέλεση του Πόνσε για το 2-0

Ideal Holdings: Μεταβίβαση μετοχών στην Guala

«Κόντρα» Ερντογάν – Σταϊνμάιερ για Eurofighters, Παλαιστίνη και ανθρώπινα δικαιώματα