Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν δεν είμαι ερωτευμένη με τον Σπύρο Μαρτίκα, ακόμα

19:34 - 19/06/2022

Αφοπλιστικά ειλικρινής η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του OPEN! Για την εμπειρία που έζησε στο Survivor, την σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά την κόντρα με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του Open Weekend μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου. “Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν ήταν απλά φίλος μου, ήταν και η “σχέση” μου. ... Περισσότερα To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν δεν είμαι ερωτευμένη με τον Σπύρο Μαρτίκα, ακόμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν έγινε κάτι ερωτικό με τον Σπύρο Μαρτίκα, είμαι λίγο σιχασιάρα

Για το αν συνέβη κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor, μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, που αποχώρησε από το ριάλιτι πριν από περίπου δύο εβδομάδες. «Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, έχουμε αδελφοποιηθεί. Κάποιος που είναι πολύ… (ορεξάτος)  μπορεί να είναι έτσι και στο παιχνίδι. Κάποιος που είναι “οκ, δεν με πολυνοιάζει”, τίποτα δεν γίνεται εκεί πέρα» είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha. «Εγώ με τον Σπύρο, επειδή είμαι λίγο σιχασιάρα, όχι, δεν έχει γίνει κάτι. Γιατί θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Αν γινόταν κάτι εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα. Οπότε θέλω να το κρίνω με ένα φυσιολογικό περιβάλλον, γιατί είμαι σιχασιάρα. Όχι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: Για αυτό δεν υπήρξε κάτι ερωτικό με τον Μαρτίκα

Δηλώσεις παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου και αποκάλυψε αν υπήρξε ερωτική επαφή με τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο φλερτ που είχε με τον συμπαίκτη της στον Άγιο Δομίνικο. «Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, έχουμε αδελφοποιηθεί όλοι μεταξύ μας. […] Το άρθρο Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: Για αυτό δεν υπήρξε κάτι ερωτικό με τον Μαρτίκα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν έγινε κάτι ερωτικό με τον Σπύρο Μαρτίκα, είμαι λίγο σιχασιάρα»

Στην κάμερα της Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου παραχώρησε δηλώσεις η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία απάντησε για το αν συνέβη κάτι ερωτικό μεταξύ της ίδιας και του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor.Στην κάμερα της Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου παραχώρησε δηλώσεις η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία απάντησε για το αν συνέβη κάτι ερωτικό μεταξύ της ίδιας και του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor.«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, έχουμε αδελφοποιηθεί. Είναι ανάλογα πως το έχει και ο καθένας. Κάποιος που είναι πολύ… μπορεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν έγινε κάτι ερωτικό με τον Σπύρο Μαρτίκα, είμαι λίγο σιχασιάρα»

Στην κάμερα της Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου παραχώρησε δηλώσεις η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία απάντησε για το αν […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν έγινε κάτι ερωτικό με τον Σπύρο Μαρτίκα, είμαι λίγο σιχασιάρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκαλύπτει αν έγινε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor και άφησε πίσω στον Άγιο Δομίνικο… τον Σπύρο Μαρτίκα. To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκαλύπτει αν έγινε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν έγινε κάτι ερωτικό με τον Σπύρο Μαρτίκα, είμαι λίγο σιχασιάρα»

«Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, αλλά επειδή είμαι λίγο περίεργη, δεν θα ήθελα»

Διαβάστε το στο news.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκαλύπτει αν έγινε κάτι ερωτικό με τον Σπύρο Μαρτίκα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τι είπε για τη γνωριμία της με τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πότε πληρώνεται το Δώρο Πάσχα – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Έκρηξη σε ΑΤΜ τα ξημερώματα στα Σεπόλια

Χρηματιστήριο – Ακίνητα: Η Noval έρχεται και η Reds φεύγει

Masterchef 2024: Άκουσε το αποτέλεσμα και άρχισε τα «γαλλικά» μετά την ήττα

Αίσθηση από το ξέσπασμά του Γιάννη Καλλιάνου - «Δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν»

Επιτήδειοι υποδύονται τους ασθενείς και εξαφανίζουν σκευάσματα σε έλλειψη από τα φαρμακεία