Ο καφές της...παρηγοριάς: Πού θα τον πληρώσεις στο χέρι έως 4,5 ευρώ

09:28 - 21/06/2022

Δεν σταματά η ανοδική πορεία των τιμών σε είδη τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα φθηνά. Νέα έρευνα του Pricefox αποκαλύπτει τις αυξήσεις των τιμών στον καφέ στο χέρι. Εκπλήξεις και αρνητικές πρωτιές ακόμη και στην επαρχία με τον καφέ στο χέρι να ξεπερνάει και τα 3 ευρώ. Πιο ακριβός ο καπουτσίνο, αλλά «πικρός» στην τιμή είναι πια και ο φραπέ. Αναλυτικά η εικόνα σε Αττική και μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο καφές της..παρηγοριάς: Πόσο θα πληρώσεις στην Πάτρα τον καφέ στο χέρι

Η έρευνα της pricefox.gr αναλύει, για τις περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Βόλου και Κρήτης τις μέσες, ελάχιστες και μέγιστες τιμές για καπουτσίνο, φρέντο καπουτσίνο, εσπρέσο, φρέντο εσπρέσο, καφέ φίλτρου, ελληνικό και φραπέ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο καφές της..παρηγοριάς: Που θα τον πληρώσουμε στο χέρι μέχρι και 4,5 ευρώ

Καφές: Δεν σταματά η ανοδική πορεία των τιμών σε είδη τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα φθηνά. Μετά την έρευνα για την εκτόξευση των τιμών στο τυλιχτό, η νέα έρευνα του Pricefox αποκαλύπτει τις αυξήσεις των τιμών στον καφέ στο χέρι. Εκπλήξεις και αρνητικές πρωτιές ακόμη και στην επαρχία με τον καφέ στο χέρι να ξεπερνάει και τα 3 […] Το άρθρο Ο καφές της..παρηγοριάς: Που θα τον πληρώσουμε στο χέρι μέχρι και 4,5 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο καφές της.. παρηγοριάς: Που θα τον πληρώσεις στο χέρι μέχρι και 4,5 ευρώ!

Δεν σταματά η ανοδική πορεία των τιμών σε είδη τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα φθηνά. Μετά την έρευνα για την εκτόξευση των τιμών στο τυλιχτό, η νέα έρευνα του Pricefoxαποκαλύπτει τις αυξήσεις των τιμών στον καφέ στο χέρι. Εκπλήξεις και αρνητικές πρωτιές ακόμη και στην επαρχία με τον καφέ στο χέρι να ξεπερνάει και τα 3 ευρώ. Αττική […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο καφές της… παρηγοριάς: Σε ποια περιοχή θα τον πληρώσετε έως 4,5 ευρώ στο χέρι

Πικρός ο καφές για τους Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με νέα έρευνα της Pricefox, σχετικά με τις αυξήσεις των τιμών. Η μέση τιμή του καπουτσίνο στη Θεσσαλονίκη είναι στα 1,94 ευρώ, του εσπρέσο στα 1,5 ευρώ, του φρέντο καπουτσίνο να ανεβαίνει στα 2,23 ευρώ και ο... παραδοσιακός φραπέ στα 1,52 ευρώ. Οι ελάχιστες και μέγιστες τιμές ανά καφέ στο χέρι στην Θεσσαλονίκη: Καπουτσίνο: 1,20 - 3,50 ευρώ Φρέντο Καπουτσίνο: 1,40 - 4,00 ευρώ Εσπρέσο: 1,10 - 3,20 ευρώ Φρέντο Εσπρέσο: 1,20 - 3,50 ευρώ Φίλτρου: 1,20 - 4,00 ευρώ Ελληνικός: 1,10 - 2,20 ευρώ Φραπέ: 1,10 - 1,80 ευρώ Οι τιμές του καφέ στην Αττική Στην Αττική ο ακριβότερος καφές στο χέρι είναι ο φρέντο καπουτσίνο που στην περιοχή του Κολωνακίου φτάνει πλέον

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Βρούτσης: Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό

Οδ. Αθανασίου: Οι πρώτοι κάτοικοι στο Ελληνικό, μέχρι τα Χριστούγεννα του 2026

Αν όχι η Ούρσουλα, τότε ποιος: Μητσοτάκης, Ντράγκι και 5 ακόμη πιθανοί υποψήφιοι

Ποιους βάζει στο στόχαστρο η εφορία

Σύνοδος Κορυφής: Η έκθεση Λέττα για να μην χάσει η ΕΕ το τρένο της ανταγωνιστικότητας

Ποιες κυρώσεις; Σε υψηλό εξαετίας οι εξαγωγές πετρελαίου του Ιράν