Κορομηλά για το άγριο ξύλο στα MAD VMA 2022: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες»

20:56 - 23/06/2022

Για τις ακραίες σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν την Τετάρτη 22/06 στα βραβεία MAD VMA 2022 μίλησε στο MEGA η Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά την ώρα που συνέβησαν τα θλιβερά περιστατικά στα βραβεία MAD VMA 2022 βρισκόταν στο καμαρίνι της στα backstage. «Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να ... Περισσότερα To άρθρο Κορομηλά για το άγριο ξύλο στα MAD VMA 2022: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Κορομηλά για βραβεία Mad: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15 μπράβους»

«Αυτό που αντίκρισα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα», είπε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρούλα Κορομηλά για βραβεία Mad: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15 μπράβους»

Για το ακραίο περιστατικό βίας στα βραβεία Mad που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η Ρούλα Κορομηλά. «Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν […] The post Ρούλα Κορομηλά για βραβεία Mad: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15 μπράβους» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ρούλα Κορομηλά: Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες, να κυκλοφορούν με 15 μπράβους

Για τις ακραίες σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν χθες στα βραβεία MAD μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης (23/6) η Ρούλα Κορομηλά. Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να μετατραπεί η λαμπερή εκδήλωση σε πεδίο μάχης, αρχικά γύρω από την πίστα και στη συνέχεια και επάνω στο stage, όταν ένα μέλος της ομάδας του Light γρονθοκοπεί τον τράπερ Snik, παρά το γεγονός ότι μέλη της ομάδας του έχουν σχηματίσει κλοιό για να τον προστατεύσουν. Η Ρούλα Κορομηλά που βρέθηκε εκεί για να δώσει βραβείο κάνοντας έκπληξη στην Καίτη Γαρμπή, μίλησε στη Ράνια Τζίμα για το πρωτοφανές περιστατικό. Μάλιστα, κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία της, η οποία φέρεται να τραυματίστηκε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρούλα Κορομηλά: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες»

Άγριο ξύλο σημειώθηκε μεταξύ των δύο τράπερς Snik και Light, στα βραβεία Mad, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Ρούλα Κορομηλά, ενώ φυγαδεύτηκε φανερά τρομοκρατημένη η Έλενα Παπαρίζου. Η παρουσιάστρια που βρισκόταν στο καμαρίνι της στα backstage μίλησε στο Mega και ανέφερε πως «είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Το άρθρο Ρούλα Κορομηλά: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ρούλα Κορομηλά για τα Mad: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες»

Για τις ακραίες σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν την Τετάρτη 22/06 στα βραβεία MAD VMA 2022 μίλησε στο MEGA η Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά την ώρα που συνέβησαν τα θλιβερά περιστατικά στα βραβεία MAD VMA 2022 βρισκόταν στο καμαρίνι της στα backstage. «Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ρούλα Κορομηλά για τα βίαια γεγονότα στα Mad VMA: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες»

Για τα βίαια γεγονότα που που εκτυλίχθηκαν στα φετινά Mad VMA 2022, μίλησε η Ρούλα Κορομηλά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega. Το άγριο ξύλο που σημειώθηκε μεταξύ των δύο τράπερς Snik και Light, είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια που βρισκόταν στο καμαρίνι της στα backstage μίλησε στο Mega και ανέφερε. «Είδα […] The post Ρούλα Κορομηλά για τα βίαια γεγονότα στα Mad VMA: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Οι περιοχές σε «κόκκινο» συναγερμό και πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στα πλέι οφ της Euroleague και στη Ρεάλ Μαδρίτης

Περιστέρι – Βασίλης Σπανούλης: Περήφανος για τους παίκτες μου, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Final Four

Ομόφυλα ζευγάρια: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος στο Λουτράκι – Ο τρίτος πανελλαδικά

70 παγκοσμίου κλάσης επαγγελματίες οινοχόοι στους αμπελώνες της Σαντορίνης

Ασφαλιστική ικανότητα: Χωρίς τέλη και προσαυξήσεις το ανώτατο πλαφόν οφειλής των 100 ευρώ