Ιτούδης: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος...»

19:38 - 29/06/2022

Θα παλέψει να καλύψει την συγκίνηση του ο Δημήτρης Ιτούδης στο ματς με την Μ. Βρετανία. 

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιτούδης για το Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος»

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία το βράδυ της Πέμπτης (30/6) στη Λάρισα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στο μπάσκετ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον γαλανόλευκο πάγκο. Τι δήλωσαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, καθώς και οι Γιώργος Παπαγιάννης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης πριν ... Περισσότερα To άρθρο Ιτούδης για το Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιτούδης: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος...»

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, καθώς και οι Έλληνες διεθνείς Γιώργος Παπαγιάννης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τοποθετήθηκαν...

Διαβάστε το στο Zougla

Ιτούδης: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος» (video)

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, καθώς και οι Έλληνες διεθνείς Γιώργος Παπαγιάννης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τοποθετήθηκαν πριν την σημερινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (30/06, 20:00). The post Ιτούδης: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος» (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ιτούδης: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος... »

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, καθώς και οι Έλληνες διεθνείς Γιώργος Παπαγιάννης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τοποθετήθηκαν πριν την σημερινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (30/06, 20:00). ...

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ