X Factor: Γκρέμισε ο Ψινάκης τον Μπόγδανο – «Αλλάξτε ρούχα με την κυρία Λιούλιου»

22:06 - 03/07/2022

Πιστό στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό βρέθηκε το X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, τη νύχτα της Κυριακής, […] The post X Factor: Γκρέμισε ο Ψινάκης τον Μπόγδανο – «Αλλάξτε ρούχα με την κυρία Λιούλιου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ψινάκης σε Μπόγδανο: Πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου

Ο Ηλίας Ψινάκης εκτόξευσε φαρμακερές ατάκες σε ακόμα ένα live του X Factor και αυτή την φορά έβαλε στο στόχαστρο τον Ηλία Μπόγδανο, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξει ρούχα με την Κατερίνα Λιόλιου. «Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου! Έβαλες το λάθος ταγέρ και η άλλη το κλειστό! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης προς τον Ηλία Μπόγδανο στον αέρα του X Factor live show. «Είναι και χωρίς φιόγκο οπότε δεν θα έχουμε άλλα». «Παίξαμε δυνατό ντεκολτέ και πήρα εγώ το βάρος στις πλάτες μου για να είναι λίγο πιο… Εγκρίνετε κύριε Ψινάκη σήμερα; Εγκρίνετε;» ρώτησε, με τη σειρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος. «Το έχει το στήθος αλλά στην κυρία Λιόλιου νομίζω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

X Factor – Ψινάκης σε Μπόγδανο: «Πρέπει να… αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου» – Έμειναν όλοι άφωνοι

To X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, επέστρεψε στιυς δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής, στο ΜΕGA.To X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, επέστρεψε στιυς δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής, στο ΜΕGA.Ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε -με τον δικό του πάντα τρόπο- το ντύσιμο τόσο του Ηλία Μπόγδανου όσο και της Κατερίνας Λιόλιου. «Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου! Έβαλες το λάθος ταγέρ και η άλλη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

X-Factor: Η αντίδραση του Ηλία Ψινάκη στην εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου – «Πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου»

Άλλο ένα Live Show για το X-Factor με τον Ηλία Ψινάκη να σπεύδει να σχολιάσει τις To άρθρο X-Factor: Η αντίδραση του Ηλία Ψινάκη στην εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου – «Πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»