Δυο νεα παιδιά 15 και 23 ετων νεκρά στην άσφαλτο και μια 23χρονη σοβαρά τραυματισμένη

08:40 - 04/07/2022

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα μιας νεανικής παρέας στα Χανιά της Κρήτης, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα, με αποτέλεσμα να βρουν χάσουν τη ζωή τους ένα κορίτσι μόλις 15 ετών και ένας 23χρονος, με μια 23χρονη που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο να χαροπαλεύει τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με το cretapost.gr, το θανατηφόρο […] Δυο νεα παιδιά 15 και 23 ετων νεκρά στην άσφαλτο και μια 23χρονη σοβαρά τραυματισμένη - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Δύο νέα παιδιά νεκρά στην άσφαλτο, άλλα δύο χαροπαλεύουν

Λίγο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο Χανίων, ΙΧ με οδηγό έναν 23χρονο και επιβαίνοντες δύο ανηλίκους -μία 15χρονη και έναν 17χρονο- και μία ακόμη κοπέλα 23 ετών, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε δέντρο και στη συνέχεια πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα. Επιτόπου σκοτώθηκε ο οδηγός, ενώ η 15χρονη υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Μάχη για τη ζωή της δίνει η 23χρονη. Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του 17χρονου The post Κρήτη: Δύο νέα παιδιά νεκρά στην άσφαλτο, άλλα δύο χαροπαλεύουν appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Ο πρόεδρος της Τουρκίας επισκέφθηκε την Κουρδική Περιφέρεια του Ιράκ

Αρνί και κατσίκι: Πώς φαίνεται αν είναι φρέσκο – Τι προσέχουμε στις σφραγίδες

Πώς πέθανε ο Πόντιος Πιλάτος

Oργισμένες ανακοινώσεις από τα κόμματα για μυστική διπλωματία και περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία

Κύκλωμα πωλούσε ναρκωτικα μεσα στις φυλακες

Σφίγγει ο κλοιός, για τους 60 εμπλεκομένους στο κύκλωμα στοιχηματισμού, που ξέπλενε “μαύρο χρήμα”, μέσω στημένων αγώνων!