Επιστολή φωτιά στον Μπάιντεν: «Μην ανταμείψεις τον Ερντογάν με F-16! Παραβιάζει την κυριαρχία Ελλάδας, Κύπρου, σκοτώνει αμάχους»

07:48 - 06/07/2022

Λάβροι κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του καθεστώτος του (όπως το αποκάλεσαν) οι Αμερικανοί βουλευτές που κατέθεσαν δυο τροπολογίες στο Κογκρέσο για να εμποδίσουν τον Τζο Μπάιντεν να πουλήσει F-16 στην Τουρκία ή να αναβαθμίσει τα ήδη υπάρχοντα. Η επιστολή τους στον Αμερικανό πρόεδρο είναι… χαρακτηριστική. Όταν πριν από μερικές μέρες ο Τζο Μπάιντεν ... Περισσότερα To άρθρο Επιστολή φωτιά στον Μπάιντεν: «Μην ανταμείψεις τον Ερντογάν με F-16! Παραβιάζει την κυριαρχία Ελλάδας, Κύπρου, σκοτώνει αμάχους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ – Βουλευτές σε Μπάιντεν: Μην ανταμείψεις με F -16 τον Ερντογάν – Παραβιάζει την κυριαρχία Ελλάδας, Κύπρου

Οι βουλευτές κατηγορούν τον Ερντογάν ότι χρησιμοποιεί τα αμερικανικά όπλα για εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων αλλά και για να παραβιάσει «την εδαφική ακεραιότητα συμμάχων και εταίρων του ΝΑΤΟ, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος».

Διαβάστε το στο in.gr

Επιστολή στον Μπάιντεν: Μη δώσεις στον Ερντογάν F-16 – Παραβιάζει την κυριαρχία Ελλάδας Κύπρου, σκοτώνει αμάχους

Την έντονη διαφωνία τους στη δημόσια στήριξη που εξέφρασε ο πρόεδρος Μπάιντεν στο αίτημα της Τουρκίας για την αγορά και την αναβάθμιση μαχητικών F-16 εκφράζουν Αμερικανοί βουλευτές, οι οποίοι έστειλαν επιστολή στον Λευκό Οίκο. Σε αυτή τη προσπάθεια ηγετικό ρόλο παίζει ο Δημοκρατικός βουλευτής Φρανκ Παλόν. Στην επιστολή των μελών του Κογκρέσου εκφράζεται ανησυχία για […] Το άρθρο Επιστολή στον Μπάιντεν: Μη δώσεις στον Ερντογάν F-16 – Παραβιάζει την κυριαρχία Ελλάδας Κύπρου, σκοτώνει αμάχους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τη διαφωνία τους εκφράζουν Αμερικανοί βουλευτές: «Μην ανταμείψεις τον Ερντογάν με F-16, παραβιάζει την ακεραιότητα Ελλάδας, Κύπρου»

Την έντονη διαφωνία τους στη δημόσια στήριξη που εξέφρασε ο πρόεδρος Μπάιντεν στο αίτημα της Τουρκίας για την αγορά και την αναβάθμιση μαχητικών F-16 εκφράζουν Αμερικανοί βουλευτές, οι οποίοι έστειλαν επιστολή στον Λευκό Οίκο.Σε αυτή τη προσπάθεια ηγετικό ρόλο παίζει ο Δημοκρατικός βουλευτής Φρανκ Παλόν. Στην επιστολή των μελών του Κογκρέσου εκφράζεται ανησυχία για τη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Οι περιοχές σε «κόκκινο» συναγερμό και πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στα πλέι οφ της Euroleague και στη Ρεάλ Μαδρίτης

Περιστέρι – Βασίλης Σπανούλης: Περήφανος για τους παίκτες μου, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Final Four

Ομόφυλα ζευγάρια: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος στο Λουτράκι – Ο τρίτος πανελλαδικά

70 παγκοσμίου κλάσης επαγγελματίες οινοχόοι στους αμπελώνες της Σαντορίνης

Ασφαλιστική ικανότητα: Χωρίς τέλη και προσαυξήσεις το ανώτατο πλαφόν οφειλής των 100 ευρώ