Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό

14:46 - 06/07/2022

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι. Ο To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η στιγμή που μπαίνει στο σπίτι του

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7. Μάλιστα ο ηθοποιός βγήκε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου. Η κάμερα του ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η στιγμή που μπαίνει στο σπίτι του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο και γύρισε σπίτι του (vid)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμών.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο και γύρισε σπίτι του – Είδε τις κάμερες και απομακρύνθηκε

Το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7) ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στο σπίτι του, έχοντας πάρει εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν με ισχαιμικό επεισόδιο. Η κάμερα του Alpha είδε τον ηθοποιό να φτάνει στο σπίτι του, λίγο μετά τις 14:00, φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό. Ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμών αποφυλακίστηκε έπειτα από έπειτα από απόφαση του Δικαστηρίου, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 2 φορές το μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ. Ο ηθοποιός, μόλις αντίκρισε την κάμερα, επιτάχυνε το βήμα του και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, όπου τον περίμενε η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο- Η στιγμή που μπαίνει στο σπίτι του

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε σπίτι του

Για πρώτη φορά μετά από περίπου 12 μήνες, ο Πέτρος Φιλιππίδης το μεσημέρι της Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι του έχοντας λάβει… διπλό εξιτήριο! Μετά από 5 ημέρες νοσηλείας στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας μετά από ισχαιμικό επεισόδιο, ο ηθοποιός, έχοντας λάβει και την αποφυλάκισή του, γύρισε στο σπίτι του, όπου τον υποδέχτηκαν η σύζυγός και […] Το άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε σπίτι του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Βίντεο από την επιστροφή του στο σπίτι

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης.Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης.Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Tlive», ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε -λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης- περπατώντας στο σπίτι του, όπου τον περίμενε η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου και κάποιοι ακόμα συγγενείς. Ο υπόδικος ηθοποιός φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι. Ο γνωστός ηθοποιός, η δίκη του οποίου […] The post Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε σπίτι του ( Βίντεο)

Μετά από 5 ημέρες νοσηλείας στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας μετά από ισχαιμικό επεισόδιο, ο ηθοποιός, έχοντας λάβει και την αποφυλάκισή του, γύρισε στο σπίτι του, όπου τον υποδέχτηκαν η σύζυγός και λοιποί συγγενείς.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι. Ο γνωστός ηθοποιός, η δίκη του οποίου συνεχίζεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό. Ο ίδιος βγήκε από την πίσω πόρτα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του

Εξιτήριο φέρεται να πήρε από το νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, η δίκη του οποίου είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του με γοργό βήμα

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του με γοργό βήμα Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι. Ο γνωστός ηθοποιός, η δίκη του οποίου συνεχίζεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό. Ο ίδιος βγήκε από την […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Εξιτήριο για τον ηθοποιό – Οι πρώτες στιγμές της επιστροφής του στο σπίτι (VIDEO)

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, τη στιγμή που η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως μετέδωσε το TLIFE, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό. Ο ηθοποιός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ έχει καταβάλει και εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλο

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ύστερα από την περιπέτεια με την υγεία του. Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα μπορεί να βγει από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρίνα Βερνίκου: Λαμπερές εμφανίσεις στα εγκαίνια της φιλανθρωπικής δημοπρασίας προσφοράς – Φωτογραφίες TLIFE

Αναστασία: Η αποκάλυψη για το γεγονός που την έχει πληγώσει στον χώρο της μουσικής – «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – «Θα πάω στη μονομαχία και θα…»

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη για Ευρωεκλογές: «Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω να τα φτιάξουμε μαζί όλα»

5 ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσεις το μπάνιο των ονείρων σου