Ραγδαίες εξελίξεις με Ουάρντα - «Ευχαριστούμε Χαμπίμπι» (ΦΩΤΟ)

17:26 - 06/07/2022

Ραγδαίες εξελίξεις με Ουάρντα - «Ευχαριστούμε Χαμπίμπι» (ΦΩΤΟ) 06/07/2022 Τέλος ο Αμρ Ουάρντα από την Ανόρθωση. Παρελθόν αποτελεί για την «Κυρία» ο Αιγύπτιος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Κύπρου, η οποία τον αποχαιρέτησε: «Ευχαριστούμε Χαμπίμπι». Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε «διαζύγιο» λόγω οικονομικών διαφορών και ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, Παναιτωλικού και ΑΕΛ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ανακοίνωση Ευχαριστούμε Χαμπίμπι! Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι, από την πρώτη κιόλας συμμετοχή του με τον Φοίνικα στο στήθος, έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα μας από την 31η Μ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος από την Ανόρθωση ο Ουάρντα: «Ευχαριστούμε Χαμπίμπι»

Ο Άμρ Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση και η κυπριακή ομάδα τον αποχαιρέτησε μέσω social media, ευχαριστώντας τον για την προσφορά στην ομάδα.

Διαβάστε το στο in.gr

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Τζόνσον παραιτείται

Την είδηση ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παραιτείται μετέδωσε και το BBC. Λίγο νωρίτερα η Mirror, επικαλούμενη μέλη του προσωπικού της Ντάουνινγκ Στριτ, είχε αναφέρει ότι ο Τζόνσον παραιτείται. Σύμφωνα με το BBC, ο Βρετανός πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις μέσα στις επόμενες ώρες. Η εφημερίδα Sun έγραψε ότι ο Τζόνσον θα παραμείνει στην ηγεσία […] Το άρθρο Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Τζόνσον παραιτείται εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»