Τέλος ο Ουάρντα από την Ανόρθωση

17:30 - 06/07/2022

Παρελθόν αποτελεί για την Ανόρθωση ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Κύπρου. Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε «διαζύγιο» λόγω οικονομικών διαφορών και ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, Παναιτωλικού και ΑΕΛ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ανακοίνωση: Ευχαριστούμε Χαμπίμπι! Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι, από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση

Ο Αμρ Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση με την ομάδα της Αμμοχωστού να ευχαριστεί τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα. The post Ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση

Ο Αμρ Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση με την ομάδα της Αμμοχωστού να ευχαριστεί τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα. Παρελθόν από την Ανόρθωση αποτελεί και με τη βούλα ο Αμρ Ουάρντα. Ο σύλλογος της Αμμοχώστου σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι κατέθεσε πρόταση στον Αιγύπτιο πρώην μεσοεπιθετικού των ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, ΑΕΛ, Παναιτωλικού και Βόλου που θα τον έκανε έναν από τους […] The post Ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Κλαμπ Μπριζ: Τους… ξεπροβόδισαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία (vid)

Προετοιμασία προς… φινάλε – Οι τραυματίες και οι επιλογές

Conference: Τα οικονομικά κέρδη του ΠΑΟΚ

Ότο: «Η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια πέρασε»

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Εθνικής (pic)

Χρειάστηκε την παράταση και παρακολουθεί… Τούμπα η Φιορεντίνα!