Μαρία Χάνου: «Στις πρώτες συνεντεύξεις οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τους γονείς μου. Αυτό με πείραζε»

10:08 - 10/07/2022

Η Μαρία Χάνου έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχη Χάνο.Η Μαρία Χάνου έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχη Χάνο.Η μαμά και ο μπαμπάς, καταξιωμένοι ηθοποιοί, τι σου λένε για όλα αυτά που καταφέρνεις; Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας