Τσίπρας: Η απαράδεκτη διατύπωση Βερναρδάκη δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε εμένα
15:12 - 14/07/2022
Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο, αναφέρθηκε στη δήλωση Βερναρδάκη για την Κεραμέως. Αναλυτικά, ο κ. Τσίπρας, ανέφερε: Χθες γίναμε μάρτυρες ενός ευτυχώς σπάνιου κοινοβουλευτικά σκηνικού. Ο Μητσοτάκης ήρθε εσπευσμένα κατά την πρώτη ημερά συζήτησης ενός κρίσιμου νομοσχεδίου και όχι την ημερα ψήφισής του όχι γιατί είχε κάποια
Το άρθρο Τσίπρας: Η απαράδεκτη διατύπωση Βερναρδάκη δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε εμένα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας: Αποδοκίμασε Βερναρδάκη και επιτέθηκε στον Μητσοτάκη
Παρέμβαση στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ έκανε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία. «Δεν θα είμαστε εδώ όταν θα ψηφίζετε αυτό το έκτρωμα, θα σας αφήσουμε μόνους σας», […]
Το άρθρο Τσίπρας: Αποδοκίμασε Βερναρδάκη και επιτέθηκε στον Μητσοτάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤσίπρας στη Βουλή: Η απαράδεκτη διατύπωση Βερναρδάκη για την Κεραμέως δεν εκφράζει ούτε το ΣΥΡΙΖΑ ούτε εμένα
Στη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη για τη Νίκη Κεραμέως, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο.Στη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη για τη Νίκη Κεραμέως, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο.Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το γάντι του διχασμού που μας πέταξε ο κ. Μητσοτάκης εμείς δεν πρόκειται να το σηκώσουμε. Στον στόχο διχασμού της κοινωνίας εμείς θα αντιτάξουμε τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤσίπρας: Η απαράδεκτη διατύπωση Βερναρδάκη για την Κεραμέως δεν εκφράζει ούτε το ΣΥΡΙΖΑ ούτε εμένα
Στη δήλωση Βερναρδάκη για την Κεραμέως, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Παράλληλα, εξαέλυσε πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για προσπάθεια κοινωνικού διχασμού.
Το άρθρο Τσίπρας: Η απαράδεκτη διατύπωση Βερναρδάκη για την Κεραμέως δεν εκφράζει ούτε το ΣΥΡΙΖΑ ούτε εμένα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤσίπρας: Η απαράδεκτη διατύπωση Βερναρδάκη για την Κεραμέως δεν εκφράζει ούτε το ΣΥΡΙΖΑ ούτε εμένα
Στη δήλωση Βερναρδάκη για την Κεραμέως, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Παράλληλα, εξαέλυσε πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για προσπάθεια κοινωνικού διχασμού.Ο κ. Τσίπρας ανέφερε:«Χθες γίναμε μάρτυρες [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr